2777
2789
عنوان

راه درمان شپش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 56 پست
با شامپو و سرکه بدترین حالت‌های شپش درمان میشه.هر روز اگه دو ساعت اینا شونه مخصوص می‌زدی و فوقش موها ...

ممنون که گفتی چون خودم عقلم نمیرسید😐☹️

بعدم دارم میگم سرکه زدم روزی چند ساعت فقط پاکسازی میکزدم هرکی هرچی میگفت انجام دادم خوب نمیشد

بکی میگفت مایونز یکی میگفت نفت یکی میگفت سرکه

تازه بیشتر ازهمه ی اینا سرکه زدم خوب نشد که نشد عزیزم فکرکردی دوست داشتم چند سال درگیر باشم؟؟ خودم ازهمه بیتشر اذیت میشدم  دائم مراعات میگردم که کسی نگیره  ولی خودم خوب نمیشدم هرکاری که میگردم یادش میوفتم تنم میلرزه فکر کزدی خوش و خرم زندگی کردم الان گیر دادی به من؟

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

روم نمیشه برم آرایشگاه رنگ بزارم اصلا نمیشههه

آرایشگاه نری، خوب میکنی🫠😭

اونجا هم بقیه شپش میگیرن گناه دارن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا بچه ۴ ساله هم میشه زد؟

اره عزبزم بی ضرره

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

وقتی مراعات نمیکننآخه دخترم تو کلاسشون دیدم سر یکی پر رشک بودچقد اعصابم خورد شد

دقیقا منم هیمطنوری گرفتم یادمه کلاس دوم بودم  با دخترخالم هم مدرسه ای بودیم اون گرفته بود از هم کلاسی هاش منم گرفتم بعد اون اصلا رعایت نمی‌کرد من رفتم موهای نازنینم رو تا ته.زدم انقدر رعایت کردم هی خوب میشدم هی دوباره از اون می‌گرفتم تا کلاس پنجم اونم انگار نه انگار کلا بهخ یچ جاشون نبود موهاشم کوتاه نکرد تا خود شپش آخر روش کم شد رفت😐 هنوزم خیلی بلنده موهاش ولی موهای من دیگه عین قب در نیومد 

آرایشگاه نری، خوب میکنی🫠😭اونجا هم بقیه شپش میگیرن گناه دارن

اره بخدا 

رنگ مو دارم تو خونه باز نزدیک عقدم هست نمیخام موهام چند رنگ بشن🥲

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

دقیقا منم هیمطنوری گرفتم یادمه کلاس دوم بودم با دخترخالم هم مدرسه ای بودیم اون گرفته بود از هم کلاس ...

من بودم رک به خالم میگفتم معلومه مامانتم کم روعه‌‌ وگرنه باید میگفتید

تو مطب نشستم همش دارم پشت گوشمو میخارونم استرس گرفتم😂😂

لایک نکن لطفا😬
ممنون که گفتی چون خودم عقلم نمیرسید😐☹️بعدم دارم میگم سرکه زدم روزی چند ساعت فقط پاکسازی میکزدم هرکی ...

مگه من میگم خوش گذشته بهت؟😕

این همه راه هست که سریع درمانش کنیم و نه خودمون زجر بکشیم نه بقیه رو مبتلا کنیم.

اصلا مراعات مگه میشه کرد با شپش؟

کل خانواده درگیر میشن

مردها که موهاشون رو نمی‌پوشونن و هرجا برن شپش‌ها جشن میگیرن

خانم‌ها هم اگر موهاشون رو بپوشونن بالاخره یه جا باید شال و روسری رو در بیارن

شپش هم میفته پایین، منتقل میشه

چه بخوایم و چه نخوایم یه موجود مزخرف عوضیه که سریع پخش میشه

بله من دقیقا با این قضیه که چند سال ناقل بودی و همزمان اذیتش رو تحمل کردی مشکل دارم. وقتی هیچ‌جوره درمان نمیشه دیگه سر دو ماه باید موها رو کامل زد

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من بودم رک به خالم میگفتم معلومه مامانتم کم روعه‌‌ وگرنه باید میگفتیدتو مطب نشستم همش دارم پشت گوشمو ...

مامانم به خالم میگفت ولی اینی ک میگم نوه خالم بود خالمم ک به عروسش نمی‌گفت زندگیتو جمع کن این چه وضع انظباط و زندگیه

اصلا. ی وضعین همین الان میری خونشون تشک هاشون ولوعه کف اتاق جمع نمیکنن😐

منم همینطور میشم اسمش میاد🤣

اره بخدا رنگ مو دارم تو خونه باز نزدیک عقدم هست نمیخام موهام چند رنگ بشن🥲

همون شامپو رو بزنی حله

از رنگ بهتره

Rs پریم

داروخونه

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.