2777
2789
عنوان

راه درمان شپش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 56 پست

روغن نارگیل، چرب نگه داشتن مو و کف سر

شونه دندونه ریز مخصوص شپش از داروخونه بگیر

شامپو خفه کننده هم داره 

محصول زیاد هست دارو خونه.

دخترمن موهاش تا زیر باسنه، شپش افتاد سرش برطرف شد

هر روز تو حموم شونه می کردم

تو سر خودمم افتاد

یه بار کچل کردم ولی دفعه دوم دیگه فقط شونه و روغن نارگیل 

شپش هارو پیدا کردی حتما بین دو ناخن بکششون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره ی کیمیا به لطف خدانجات دادمنو😩

بچه هاش داداشم شپش دارن 

خدا لعنت کنه مامانشو  چند ساله خودشون و دختر خاله هاشون دارن 

چند روز خونه ما موندن منم اینطور شدم 

موهام بلنده یه مکافاتیه 🥲

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بچه هاش داداشم شپش دارن خدا لعنت کنه مامانشو چند ساله خودشون و دختر خاله هاشون دارن چند روز خونه ما ...

عزبزم چرا اینجوری میگی خیلی شپش سخته به این راحتی نمیره که دیوانه میکنه ادمو

من هررررکاری کردم نرفت چند سال بعد باقطره کیمیا اشناشدم خداروشکر خیلی عالی بود خیلیییی فقط بگزد اصلشو پیداکن من نمیدونم ازکجا باید اصل گیر بیاری ولی خیلی بنظرم تنها چاره ی شپش همینه اختیاجی به شونه و پاکسازی و اینام نیست اصلا

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

شامپو بگیر از داروخونه

اونا شونه مخصوص هم دارن

هفته‌ای یه بار با اون شامپو موهاتو میشوری و شونه میکشی

بعد بقیه روزای هفته با محلول آب و سرکه موهات رو خیس میکنی و بازم شونه میکشی 

دو هفته ادامه بدی درست میشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

عزبزم چرا اینجوری میگی خیلی شپش سخته به این راحتی نمیره که دیوانه میکنه ادمومن هررررکاری کردم نرفت چ ...

خب واقعا چیز آسونی هم نیست 

الان من موهام شده شپش باید چه غلطی کنم 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

عزبزم چرا اینجوری میگی خیلی شپش سخته به این راحتی نمیره که دیوانه میکنه ادمومن هررررکاری کردم نرفت چ ...

چطوری چنددد سال شپش داشتی آخه😨 آدمای اطرافت چی؟ الان به نصف شهر شپش دادی که

یه ماهه درمان میشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

از حمام میای موهاتو حسابی سشوار کنهر روز ی روز درمیون تمام محلافه هاتونو بشور ولو کن روش اسپری ضد شپ ...

سشوار باعث میشه شپش ها پرت بشن بیرون دوباره برمیگردن

تنها راهش شونه مداوم با شونه مخصوص هستش

لایک نکن لطفا😬
بچه هاش داداشم شپش دارن خدا لعنت کنه مامانشو چند ساله خودشون و دختر خاله هاشون دارن چند روز خونه ما ...

چقدر بی‌فکرن 

چطوری چنددد سال شپش داشتی آخه😨 آدمای اطرافت چی؟ الان به نصف شهر شپش دادی کهیه ماهه درمان میشه

هرکارررر کردم نشد سس مایونز ،سرکه،شامپوی شپش، اسفند حتی نفتتتت! باورت میشه نفت زدم موهام خراب دش ولی اینا نرفتن اخر با قطره کیمیا خوب شد

من خودمم ازمردم گرفتم خب چیکار میشه کرد مگه تقصیر منه؟ خودمم کلی اذیت شدم تا راحت شدم ازشرش💔

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️