2777
2789

بچه ها فکر کنین ی ضعفی دارین بعد نمیخواین بقیه بفهمن ولی خب قطعا راجبش ازتون سوال میکنن و میپرسن که بعدا هم معلوم میشه و ممکنه دیگران ازش استفاده کنن مسخره کنن و... چیکار میکنید؟ خودتون قضیه رو به دوستاتون میگین؟ با احتمال اینکه ممکنه بفهمن بعدا چیکار میکنید؟ میترسم مسخرم کنن رو ندارم دفاع کنم از خودم خجالتی هم هستم 

قبولش کن ،بپذیرش و با بودنش کنار بیا حتی خودتم همراه دوستات بهش بخند خخ

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبولش کن ،بپذیرش و با بودنش کنار بیا حتی خودتم همراه دوستات بهش بخند خخ

آخه حس میکنم اگه به بقیه بگم انگار گفتم که من اینطوری هم و (مثلا بگم من خنگم مثلا!) بد احساس میکنم دارم خودم و تحقیر میکنم و به بقیه هم این و میگم درحالی که میتونم پنهون کنم ولی باز ممکنه بفهمن بقیه... اصلا ی وضعیه بقیه هم که راجبش میدونن میگن خب چرا بهشون میگی که مسخره کنن؟ منم میگم خب خودشون ی جا می‌فهمن 

نگا من از بچگی تو ۱ سالگی پاهام مشکل داشتن و برام نقطه ضعفم بودن یعنی تو بچگی لگن پام در رفت و ۲ تا عمل کردم درست هم راه نمیرم یعنی خداروشکر راه میرم اما درست راه نمیرم یعنی اگه یکی دقت کنه میفهمه این کار باعث کمبود اعتماد ب نفسم شده هی هم مسخره میشدم سرش خیلی هم دلم شکست میگفتن درست راه برو یا یکی گفت ههه حرف نزن اول درس راه برو هویی کج یا هزارتا چیز دیگه همیشه دلم میشکست الان هم نمیتونم چهار زانو بشینم میگن درست بشین قبلا خیلی ناراحت میشدم باید میرفتم دکتر اما فعلا پولش رو نداشتم برا خانواده ام هم شرایطش جور نشد یا مهم نبود یا من میگفتم چمه که برم خیلی ناراحت میشدم قبلا لاغر هم هستم خیلی اعتماد ب نفسم رو آورده بود پایین الان دیگه هرکی هرچی بگه یا جوابش رو میدم یا خودمو ب خنگی میزنم یا اصلا برام مهم نیست چون فهمیدم نباید خودمو بخاطر این چیز ناراحت کنم این که دست خودم نبوده

اصلا توضیح نده در مقابل حرفش واکنشی نشون نده که دست بگیرن اگر تونستی جلو چشمون کنی از اون کار رو انج ...

متوجه نشدم جلمه دوم رو... توضیح ندم؟ ی سوالیه که همه از هم میپرسن مثلا میگن رنگ مورد علاقت چیه... ممکن هم هست بعدا بفهمن دروغ گفتم اون موقع چی؟ 

آخه حس میکنم اگه به بقیه بگم انگار گفتم که من اینطوری هم و (مثلا بگم من خنگم مثلا!) بد احساس میکنم د ...

البته در مود خنگ بودن ، اول میشه گفت این قضاوت و برداشت خودته دوم اینکه موقعی که خنگ بودنتو احیانا  ابراز کردن خودتم با خنده  اذعان کن بهش ، چون وقتی اذعان کنی خلع سلاحشون میکنی 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود