2777
2789
عنوان

خواستم بگم توی انتخاب اسم برای کودکتون دقت کنید خیلی انرژیش مهمه💫

| مشاهده متن کامل بحث + 5958 بازدید | 210 پست

برا منم میگیری ؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه شما ف ال میگیرید؟؟

تو دختری هسی خیلی منطقی و حسابگر  معمولا قبل از هر کاری خوب فکر می‌کنی.آدم بااعتمادی هستی و اطرافیانت می‌دونن روی حرفت می‌شه حساب کرد. خیلی اهل برنامه‌ریزی و نظم داری دوست داری همه چیز سرجاش باشه.توی روابطه هات مهربونی و دلسوزی به بقیه اهمیت میدی و شنونده خوبی هستی.اهل تلاش و پشتکاری وقتی حدفی داری تا تهش میری و کم نمیاری.
گاهی زیاد سختگیر میشی با خودت و حتی با بقیه که این باعث می‌شه استرس بگیری.ممکنه گاهی در تصمیماتت بیش از حد تردید داشته باشی و دیر عمل کنی.بعضی وقت‌ها کمی رک و صریح حرف میزنی که ممکنه دل بعضی‌ها رو بشکنی، بدون اینکه بخوای.
گاهی حس می‌کنی باید همه چیز رو کنترل کنی و این باعث میشه خودت و بقیه اذیت بشن.
شاید کمی خودت رو زیاد تحت فشار میذری و استراحت کردن رو فراموش می‌کنی...درست گفتم؟؟اگر اره سوال اصلیت بپرس

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

لطفاً میشه برام ف‌ال بگیری

تو پرانرژی و مثبت‌نگری همیشه تلاش می‌کنی اطرافیانت رو خوشحال کنی.شجاع و جسوری اهل ریسک هس و مثلا  با چالش‌ها قبول میگنی خیلی سریع فکر میکنی و تصمیم می‌گیری این باعث میشه کارهات رو به موقع انجام بدی. استقلال‌طلبی داری و دوست داری روی پای خودت باشی.مهربون و دلسوزی راحت با بقیه ارتباط برقرار می‌کنی و خیلی‌ها بهت اعتماد دارند.گاهی ممکنه عجول باشی و بدون فکر کافی وارد کاری بشی که بعداپشیمون بشی.کم‌طاقت میشی وقتی همه چیز باب میلت پیش نره ممکنه زود ناراحت بشی.
گاهی سرسختی‌ باعث می‌شه از نظر دیگران نتونی انعطاف‌پذیر باشی.یعنی نتونن کنترلت کنم حساسیت زیاد نسبت به انتقادها داری و برات مهمه مردم چی میگن و این ممکنه روحیهت رو پایین بیاره.
ممکنه گاهی بیش از حد خودخواه  به نزر بیای چون اولویت‌ها رو زیاد روی خودت متمرکز می‌کنی..درست بود؟

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

فالم بگیر

تو دختری هسی خیلی منطقی و حسابگر  معمولا قبل از هر کاری خوب فکر می‌کنی.آدم بااعتمادی هستی و اطرافیانت می‌دونن روی حرفت می‌شه حساب کرد. خیلی اهل برنامه‌ریزی و نظم داری دوست داری همه چیز سرجاش باشه.توی روابطه هات مهربونی و دلسوزی به بقیه اهمیت میدی و شنونده خوبی هستی.اهل تلاش و پشتکاری وقتی حدفی داری تا تهش میری و کم نمیاری.
گاهی زیاد سختگیر میشی با خودت و حتی با بقیه که این باعث می‌شه استرس بگیری.ممکنه گاهی در تصمیماتت بیش از حد تردید داشته باشی و دیر عمل کنی.بعضی وقت‌ها کمی رک و صریح حرف میزنی که ممکنه دل بعضی‌ها رو بشکنی، بدون اینکه بخوای.
گاهی حس می‌کنی باید همه چیز رو کنترل کنی و این باعث میشه خودت و بقیه اذیت بشن.
شاید کمی خودت رو زیاد تحت فشار میذری و استراحت کردن رو فراموش می‌کنی...درست گفتم؟؟

اولی فک کنم اشتباهی ریپ زدم

مگه شما ف ال میگیرید؟؟

من اشتباهی فا ل کس دیگه ای برا شما فرستادم عذرمیخوام

تو دختری هسی خیلی منطقی و حسابگر معمولا قبل از هر کاری خوب فکر می‌کنی.آدم بااعتمادی هستی و اطرافیان ...

بیشترش درست نیست عزیزم من خیلی استرسی هستم 

اصلا نظم ندارم 

برا همین سه ساله هیچی نشدم