2777
2789
عنوان

خواستم بگم توی انتخاب اسم برای کودکتون دقت کنید خیلی انرژیش مهمه💫

| مشاهده متن کامل بحث + 5958 بازدید | 210 پست
فالم بگیر

تو  دلت نرم به‌کل. وقتی کسی مشکلی داره خیلی راحت دستت رو می‌گیری و کمکش می‌کنی.خیلی حساس و ظریف هستی یه جورایی که بعضی وقت‌ها خیلی زود از حرف‌ها و رفتار دیگران دلخور میشی.
اهل خنده و شادی هستی ولی گاهی دوست داری یه گوشه‌ای بشینی و تو دنیای خودت باشی.اعتماد به نفست خوبه ولی اگر کسی زیاد گیر بده یا حالت رو زیر سوال ببره می‌تونی لجوج و یک‌جورایی مغرور بشی.خیلی خلاق و پر از ایده‌های خوبی اما بعضی وقت‌ها توی عمل کمی شک میکنی یا می‌ترسی شروع کنی.
اهل دورهمی و جمع هستی ولی بعدش ممکنه نیاز داشته باشی یه نفس راحت بکشی و تنها باشی.خیلی به بقیه انرژی مثبت میدی حضور گرمت باعث میشه آدم‌ها احساس راحتی کنن.
آدم قابل اعتمادی هستی وقتی قول میدی پای حرفت میمونی.
با قلب بزرگت خیلی خوب میتونی به بقیخ کمک کنی پشتشون باشی آدم‌ها رو خیلی سریع جذب خودت می‌کنی.قدرت همدلی بالایی داری و این کمک می‌کنه بهتر با آدم‌ها ارتباط برقرار کنی.بعضی وقت‌ها زیادی حساس میشی و خیلی زود دلخور می‌ شی حتی وقتی منظور بدی پشت حرف‌ها نیست.گاهی فکرت منفی میشه و این باعث میشه اعتماد به نفست پایین بیاد.وقتی ناراحت یا دلخور میشی ممکنه خودت رو بکشی عقب و نسبت به دیگران سرد بشی.
در برابر با استرس یا فشار ممکنه کمی بی‌حوصله و عصبانی بشی که این طبیعی وفدا سرت.خلاصه‌ اینه که تو یه آدم فوق‌العاده مهربون و با قلب پاکی فقط یه ذره باید یاد بگیری چطور حساسیتت رو کنترل کنی و زود دلخور نشی تا زندگی راحت‌تر و شادت‌تر بشه.درست بود؟؟؟

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فا لم بگیر

این از دخترت

هوش هیجانی بالای داره حتی در این سن سریع احساسات بقیه  رو می‌فهمه و واکنش نشون میده.کنجکاوی زیادی داره مدام میپرسه چراو چطور، و این باعث رشد فکریشه😂 روحیه‌ی رقابتیدوست داره در جمع بدرخشه و برنده باشه مخصوصا در بازی‌ها یا کارهای خلاقانه.
احساس مسولیت زودی داره  نسبت به اطرافیان و وسایلش حس مالکیت داره سمهربان و بخشنده مخصوصا با کسانی که دوستشون داره.ذهن خلاق و ایده‌پردازی داره توانایی یادگیری سریع.حس عدالت‌خواهی داره  و دوست‌داره حق و حقیقت. کمی لجباز وقتی فکر می‌کنه حق با خودشه.گاهی حساسیت بیش از حد به حرف یا رفتار دیگران.ممکنه زود رنجیده بشه اگر توجهی که می‌خواد رو نگیرد.
انده‌اش به احتمال زیاد با سفر آموزش یا کارهای خلاقانه گرهخورده
تو نوجوانی ممکنه کمی سرکش و مستقل‌طلب بشه ولی با حمایت عاطفی درست اعتماد به نفسش بیشتر میشه
از نظر مالی آینده‌اش متوسط رو به خوب هست اما با پشتکارش می‌تونه به موفقیت بالا برسه.روابطه اجتماییشم خوبه خواهد دوستان وفادار خوبی پیدا میکنه..اوکی؟عزیزم

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

اره عزیزم همش درست بود مرسی

خواهش میکنم گلم

اون ادم باهوش و پرحرف به وقتش  کنجکاوه و همه‌چی رو می‌خواد بدونه. خیلی زود با بقیه اخت می‌شه و بلدبا هر کسی چطوری حرف بزنه. حوصله‌اش زود سر میره پس دوست داره همیشه تنوع و هیجان باشه.ذهن تیز و سریع ایده‌هاش خوبه.بلدادم رو بخندونه و فضا رو عوض کنه.با حرفاش می‌تونه حال آدم رو خوب کنه.تو جمع انرژی میاره.فقط کمی زود از یه چیز یا آدم خسته میشه.یه وقتایی تصمیماش ثابت نیست امروز یه چیز میگه فردا یه چیز دیگه.
احساساتش رو همیشه رک نمیگه بعضی وقتا پیچ میده.

این آقا الان نسبت بهت یه حس کشش و علاقه داره ولی به سبک خودش یعنی نه خیلی سنگین و عمیق که بخواد همه‌چی رو همین الان جدی کنه نه هم بی‌تفاوت که ولت کنه بره. بیشتر تو حالت دوست دارم ولی بذار ببینم چی میشه هست.اون الان بهت کنجکاوه و از بودنت انرژی می‌گیره ولی یه ویژگی داره اگه حس کنه آزادی‌ش کم میشه یا فشار احساسی روشون هست یه قدم عقب میره پس باید بذاری خودش به سمتت بیاد نه که زیادی بچسبی چون اونجوری از دستت لیز می‌خوره.یه چیز دیگه وقتی باهات حرف میزنه و سعی می‌کنه بخندونه یا شوخی کنه این یعنی حسش خوبه و می‌خواد توجهت رو بگیره. الان تو ذهتش می‌خواد مطمن شه که باهات می‌تونه  ازدواج کنه یانه..

اوکی بود درسته؟؟؟

این آقا الان نسبت بهت یه حس کشش و علاقه داره ولی به سبک خودش یعنی نه خیلی سنگین و عمیق که بخواد همه‌ ...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14619697&slug=%D8%A7

عزیزم میشه این تاپیکو گزارش بزنی لطفا🥲

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14619697&slug=%D8%A7عزیزم میشه این تاپیکو گ ...

چشم

اره دقیقااا همین بود

مدل اشناییتون

اون اولش کمی رسمی و خجالتی به نظر میاد ولی وقتی شروع کنه حرف زدن متوجه می‌شی خیلی باهوشه و بلد چطور با کلمات دل ببره. نگاهش زیاد سمتت میره ولی سعی می‌کنه خیلی لو نده.
بعد از اون دیدار اول یا خودش یا از طریق یه واسطه سراغت میاد. شروع رابطه‌تون آرومه ولی تو همون ماه‌های اول می‌فهمی که اهل بازی دادن نیست و حرفش با عملش یکیه.وقتی ببینیش یه حس اشنا بودن می‌گیری انگار قبلا جایی دیدیش. توی چند برخورد اولش سعی می‌کنه بفهمه چقدر اهل زندگی هستی  و صبوری چون براش مهمه با کسی باشه که هم همراه باشه..

مدل اشناییتوناون اولش کمی رسمی و خجالتی به نظر میاد ولی وقتی شروع کنه حرف زدن متوجه می‌شی خیلی باهوش ...

چه هیجان انگیز چطوری میتونی اینا رو بگی؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️