2777
2789
عنوان

دوست پسر

278 بازدید | 28 پست

من ۶سال بایکی تورابطه مم وقتی بهش زنگ میزنم پیام میدم میگه کاردارمم الان چندروز پیگیزی کم میکنمم زنگ زده میگه تواونی که من میخوام نیستس اهمیت نمیدی ازاین حرفا به نظرتون چیکارکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کات

وقتی کسی که بعد این همه سال باهات اینجوری رفتار می‌کنه کات کنی بهتره البته باید زودتر کات میکردی الان باید ازدواج میکردین نه که بد رفتار کنه

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

اینی ک تو شیش سال نگرفته ینی بگیر نیست خاعر بیخیالشو

النم ک میخاد بره راهشو باز کن 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

اخه قراربود بعدمحرم صفر دوباره بیان خواستگاری

خب وقتی میگه نمیخواد کسی که اینجور میگه ولش کن لیاقت تو رو نداره ، اون باید بیاد التماس تو کنه که قبول کنی ، هر چیزی نشدنش به نفعت هست 

آقا هستم