2777
2789
عنوان

دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 28 پست
پدرم مخالفن وگرنه همون سال اول پاپیش گذاشت

بنظر خودت نظر پدرت عوض میشه حالا هرچقدر ک بگذره 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به زور راضیش کرده بودم

کرده بودی؟ پس چرا نگرفتت

الان باید سر خونه زندگیت میبودی 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

🥲🥲🥲🥲

عزیزم اگ اون این همه سال بهونه میاورد تو هم از سر دوست داشتن خودتو با بهونه هاش قانع میکردی 

خب جور دیگی نمیشه حتمن همینطور بودع 

چون برای پسرا نشد ندارع تو هر شرایطی باشن اگ ی دحتری واقعن دوس داشته باشن میان میگیرن 

شاید حتا از فکر اینک ازش جدا شی قلبت بدجور درد بگیره ولی برا خودت خوبه قبول کنی اون ادمش نیست لیاقتتو ندارع حتمن خدا بهترشو برات درنظر داره   

اخه پیش خونواده چقدطرفشوگرفتم الان ابروم میره

وای منم این کارو کردم خیلی خجالت زده شدم پیش خانوادم اونا هم خوشحال بودن ک من راه اشتباه نرفتم دگ ب روم نیاوردن خدا کنه هیچوقت ب روم نیارن

🥲🥲🥲🥲خیلی ناراحتم حالمم خیلی گرفتست

حق داری ، یک مدت با هم بودین دل بستی ، تو این مسائل پسرها راحت تر دل میکنن ، دخترها احساسی ترن و بیشتر آسیب میبینن

آقا هستم 

من خیلی بیشترابروم میره چون بدجور ضایع میشم‌پیششون

خب مگ چیه من حتا تو رو داداشامم وایسادم بخاطرش 

اگ فردا روز باحات ازدواج کنه بهت سرکوفت بزنه کل زندگیت زهرمار باشع خوبع یا اینک جلو خانوادت خجالت بکشی 

خونواد فراموش میکنن و مطمئن باش از اینک راه اشتباه نرفتی خوشحال میشن