2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم

96 بازدید | 16 پست

موندم بین کنکور تجربی و کنکور زبان دادن ..خانوادم مخالفن میگن کنکور تجربی بده ولی نه کتاب دارم نه توان مالی دادن کلاس ثبت نامم کنن انقد از لحاظ روحی هم تحت فشارم و پر از استرس که حتی ایناهم فراهم بشه بازم نتیجه دلخواهم رو نمیتونم بگیرم پایم متوسط رو به پایینه اما زبانم خیلی قویه و علاقه دارم بهش..از طرفی زبان آینده و درآمد نداره ..چیکار کنم؟😭

اولا با یک مشاور تحصیلی خوب صحبت کن، اون مشاور خانوادت رو  هم قانع میکنه، نظر شخصیم اینه که کنکور زبان بدی ، چون میگی علاقه داری و استعداد لااقل ۴ سال توی دانشگاه خوب که درس میخونی عزیزم، و یه جوری افتخار میکنی که دولتی قبول شدی ، جای خوب قبول شدی :))))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا با یک مشاور تحصیلی خوب صحبت کن، اون مشاور خانوادت رو هم قانع میکنه، نظر شخصیم اینه که کنکور زب ...

به خدا منم میگم بهشون اما مادرم میگه کاش میمردی این روزا رو نمی‌دیدیم آبرومون رو بردی و ...کاش بگذره این روزا دو ساله نابود شدم 

به خدا منم میگم بهشون اما مادرم میگه کاش میمردی این روزا رو نمی‌دیدیم آبرومون رو بردی و ...کاش بگذره ...

مامانو باباها از کاه کوه میسازن، به منم میگفتن برو تجربی گوش نکردم انسانی میخونم خیلی هم راضیم حتی جایی هم قبول نشم حسرت نمیخورم چون اومدم توی مسیری که بهش علاقه دارم، توام اگه چیزی رو واقعا میخوای بجنگ براش ولی اگر مرددی قضیه فرق میکنه

مامانو باباها از کاه کوه میسازن، به منم میگفتن برو تجربی گوش نکردم انسانی میخونم خیلی هم راضیم حتی ج ...

مرددم چون انسانی بازار کار داره اما زبان نداره نهایت اگه شانس بیارم دبیری قبول شم اونم از دبیری خوشم نمیاد البته میتونم کنکور تجربی بدم وقتی اوضاع یکم بهتر شد ..میخوام الان تمرکزمو بزارم رو ترمیم معدل و کنکور زبان دولتی بیارم برم 

ببین عزیزم من ۴ سال کنکور دادم ۴ سال این مسیرو رفتم

اگه توان خوندن داری واقعا میخوای بجنگی برای تجربی یعنی میدونی هر روز تو خوشحالیت تو ناراحتیت تو گریه میتونی بخونی و ساعت مطالعه بالای ۸ ساعت داشته باشی یالله شروع کن. اگه به فکر هزینشی کلاسهای آنلاین بهترین دبیرا تو تلگرام هست ازشون استفاده میکنی. حالا برای کتاب تست میتونی از گوشی استفاده کنی ولی برای اینکه چشمای خوشگلت اذیت نشه میتونی فایل جلد سوال رو دان کنی بری یه جای ارزون پرینت برات بزنن و جلد پاسخ رو تو گوشیت داشته باشی چون بیشتر با جلد سوال سر و کار داری و پاسخو یه چشمی نگاه میندازی. خودمم اینکارو کردم. یا میتونی از کسایی که کنکور دادن و اهدا میکنن ازشون کتاباشونو بگیری. ولی اگه میتونی در حد ۱۰ تومن داشته باشی برای پرینت کتابا و جزوه ها و آزمونا و دانلودفیلما خوبه شاید کمتر هم بیوفته من حداکثرش رو گفتم واقعا ۱۰ تومن برای یه کنکور تجربی چیزی نیس. چون رشته ایه که باید خرج کرد. اگه توانشو داری بسم الله شروع کن اگه بلد نیستی بخونی چیکار کنی بیا تلگرام برات چنل مشاوره ای بفرستم ویس گوش بده یاد بگیر. ولی با ویس گوش دادن نیس با عمل کردنه تو خیلی باید تلاش کنی خیلی خیلی. اگه آدمش نیستی لطفا خودتو اذیت نکن و تو اتاق حبس نکن چون دچار مشکلات روانی میشی. کنکور برای کسایی که روحیه به شدت قوی ای دارن.

اگه نه که اهل اینچیزا نیست و سختی رو نمیپذیری برو کنکور زبان بده. زرنگ باشی استخدام هم میشی. نمیدونم از کنکور زبان میشه فرهنگیان بدی یا نه فرهنگیان قبول شی استخدام دولت میشی تو دوران دانشجوییت هم پول میگیری

امیدوارم تصمیم درستی بگیری موفق باشی❤️

ببین عزیزم من ۴ سال کنکور دادم ۴ سال این مسیرو رفتماگه توان خوندن داری واقعا میخوای بجنگی برای تجربی ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون❤️

من از لحاظ روحی خیلی خستم..میگن که شانس استخدامی هم خیلی کمه برای فرهنگیان از طریق کنکور زبان 

کنکور تجربی گذشته از تلاش روحیه و امید میخواد که من هیچکدوم رو ندارم وگرنه اگه داشتم به قول شما میتونستم ویدیو هارو دانلود کنم یا هر دبیر بعد از کلاسش میزاره pdf تستایی که باید بزنیم رو اما من خیلی استرسو اضطراب دارن از الان میگم نمیرسم و دیگه دیر شده بابد از تیر شروع میکردم دیگه باختم و.. 

بنظرت برم پیش تراپیست بهتر میشه حالم؟

خیلی ممنونم از راهنماییتون❤️من از لحاظ روحی خیلی خستم..میگن که شانس استخدامی هم خیلی کمه برای فرهنگی ...

کجا دیر شده.برسی مهر میگی کاش از مرداد شروع میکردم برسی آبان میگی کاش از مهر شروع میکردم. از تیر فقط ۵۰ روز گذشته . هنوز ۳۲۷ روز دیگه وقت داری.نباید منتظر بمونی تا امید بیاد امید هیچوقت نمیاد حال خوب هم هیچوقت نمیاد.الان خودم حالم خوب نی ولی مجبورم...

امید زمانی پیدا میکنی که وقتی درس خوندی کم کم پیشرفتتو ببینی. الان وضعت خوب نیس میگی ضعیفی در نتیجه ناامیدی.

ولی اگه اینقدر ضعیف باشی رک بگم موفق نمیشی. خودم تجربه کردم همش مینالیدم الانم پشیمونم فهمیدم باید زجر بکشی تا قبول شی.

تراپیست نمیدونم شاید کمکت کنه ولی ورزش هم کن. ورزش هم خیلی کمک میکنه به زندگیت هم نظم بده. نیمساعت ورزش هم وقت ازت نمیگیره.

تراپیست اگه میخوای بری برای تصمیم گیری برو که زبان بخونی یا تجربی. حالتو براش توضیح بده بعد تصمیم بگیر منابعتو آماده کن از اول شهریور بخونی. ولی از سر اجبار خانواده سمت چیزی نرو.ببین خودت از آینده چی میخوای هدفت چیه دوست داری رشته های تجربی رو بخونی یا نه. برای پولش میری علاقه یا اسم و شهرت. فک کن به اینا بعد تصمیم بگیر

کجا دیر شده.برسی مهر میگی کاش از مرداد شروع میکردم برسی آبان میگی کاش از مهر شروع میکردم. از تیر فقط ...

یعنی بنظرت از شهریور شروع کنم بیشتر تایمم هم برای ویدیو دیدن بزارم پرستاری اینا میارم؟چون برعکس حرف مشاورا من پایم ضعیفه آموزش ندیدم باید ویدیو درسی ببینم برا همشون 

ورزش میکنم اما نه زیاد تراپیست هم مامانم گفت مگه دیوونه ای نبردن خودم باید یه کاریش بکنم ..فدات بشم امیدوارم توهم تو زندگیت و مسیرت موفق باشی و پیشرفت کنی با این دل مهریونت❤️🦋