2777
2789
عنوان

حرف یکی از اقواممون

81 بازدید | 10 پست

من نوازنده ام هر موقع اسم سازم میاد یا کسی میگه بیا بزن یکی از اقوام نزدیکمون برداشت گفت چیه اون دسته بیل یا دسته بیل با خودت میاری

تا الان ۲ بار این حرف و زده

باز دوم اشکم در اومد 

اونایی که اهل موسیقی و ساز هستن میدونن واسه یه نوازنده سازش پناه تنهاییاشه من به اون صدا میبخشم خیلی ناراحت شدم ازش 

واسه همیشه از چشمم افتاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه تار؟ این بار گفت بگو من بیلمو میارمشما هم عینکتو بزن تا تشخیص بدی اینسه تاره 

لامصب باز ویالن سل بود ی چیز

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

سه تار؟ این بار گفت بگو من بیلمو میارمشما هم عینکتو بزن تا تشخیص بدی اینسه تاره لامصب باز ویالن سل ب ...

اصلا همه به سازها قابل احترامه واسه نوازنده خودش این موندم چرا اینجوری گفت خیلی خیلی ناراحت شدم آخه من خط قرمزم سازمه انگار جون داره واسم

بخدا اشکمو درآورد حالا کاش نسبتمون دور بود تا الان چند بار گفته

منم خودم یه مدت سنتور میزدم .

الان سالهاست نمیزنم .ولی یکی را میبینم ساز میزنه لذت میبرم .

مطمئن باش این فامیلتون از حسادتش میگه اصلا توجه نکن فقط میخواد اعتماد به نفست را بگیره

اصلا همه به سازها قابل احترامه واسه نوازنده خودش این موندم چرا اینجوری گفت خیلی خیلی ناراحت شدم آخه ...

میدونم خودمعاشق ویالنم منظورم بهبزرگیش بود.. نمیدونم کی میشه ولی بزار بپای کم بهره بودنش از هوش اجتماعی

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36