2777
2789
عنوان

پدر شوهرم لعنت بهش

234 بازدید | 11 پست

حیف احترام هر بار ضایعم کرده باز نیشمو باز کردم 

جلو جمع دستشو میخوام ببوسم هلم میده راشو کج میکنه کینه شتری بدبخت 

مقصرم پسرشه تا اختلاف میخوریم زنگ میزنه ب پدرش منو آدم بده میکنه خستممممم بخدا

چرا  ببوسی دستشو؟

محلش نده تو  هم   والا

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مقصرنیستی ک میخای دستشو ببوسی

عجب بابا

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

چرا دستش،رو ببوسی؟ برای خودت ارزش قائل شو! 

اگر قبلا بهش بی احترامی کردی یا حرفی زدی ک ناراحت شده یا توهین کردی هیچوقت نمیبخشدت! پدرشوهرا اینجورین!

اما اگر فقط بخاطر اطلاع از اختلافات خانوادگیتونه ب ایشون هیچ ربطی نداره شما هم وقتی دیدیش فقط بهش یه سلام کوتاه کن و رد شو! نه بیشتر، نه کمتر

چرا دستش رو باید ببوسی؟

این چه حرکتیه

من پدرشوهرم همیشه میریم خونه‌شون پیشونی منو می‌بوسه

همین

دیگه دستبوسی اینا قفله برامون

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

سر احترام میگم جاریام سواستفاده نکنن بدونن اختلافه ولی جوری حُلم داد

اشتباه کردی تو      کلا با فامیل شوهر   هرچی سردتر    بهاتر

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
چرا دستش،رو ببوسی؟ برای خودت ارزش قائل شو! اگر قبلا بهش بی احترامی کردی یا حرفی زدی ک ناراحت شده یا ...

من بی احترامی نکردم ولی خواهر شوهر کوچیکم با مادر شوهرم میشینن جلوش تا جایی ک توان دارن میگن میگن اونم مث یه بچه گوش ب حرفشون تایید میکنه نفرت دارم ازش

من بی احترامی نکردم ولی خواهر شوهر کوچیکم با مادر شوهرم میشینن جلوش تا جایی ک توان دارن میگن میگن او ...

خب دوستت ندارن یا کاری کردی ک دوستت نداشته باشن

درهر دو صورت ارتباطت رو خیلی کم و قطره چکونی کن باهاشون! آسیب هاشون کمتر میشه