من حتی درس هایی ک تو کارنامه مثلا نهایتا۱۵میشدم رو با قانون جذب کاری میکردم ک معلم تو کارنامه ۲۰میزاش یا حتی یادمه زبان ده هم نمیشدم تو کارنامه بیست بهم داد.گاهی فکر میکنم جادوگرم🤣
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو همین سایت دیدم مثلاً طرف با قانون جذب میخواد کراشش رو جذب کنه واقعا بنظرت همچین چیزی ممکنه؟ طرف ب ...
مغز انسان پیچیده ترین سیستمیه که تو این دنیا وجود داره حتی الانم که علم پیشرفت کرده کاملا نتونستن درکش کنن..بنظر من مغز و ضمیر ناخوداگاه ادما خیلی قدرتمنده..اگه کتاب غول درون رو بخونی متوجه میشی چی میگم.
من خودم چند بار به طرز پشم ریزونی از قانون جذب نتیجه گرفتم..چون ایمان قلبی دارم که مغز چه قدرتایی داره
همه چی به قدرت تخیلت بستگی داره..من میرم اتاقم برقو خاموش میکنم تصور میکنم... فقط باید چند دقیقه اون چیزی رو که میخوای رو تصور کنی با جزییات به طوری که انگار همین الان افتاده .باید از ته دل طوری احساس رضایت و خوشحالی کنی که انگار واقعا اتفاق افتاده..بعدش ول کنی دیگه فکر نکنی ..بعد میبینی خودش اتفاق میوفته..
شاید شما اینجورینمن خودم مثلاً ۷ ماهه از یکی جدی خوشم میاد هیچ اقدامی نکردم هیچ حرفیم نزدم با طرف و ...
یچیز بگم باور میکنی؟خدا تو چشمای ما ادماس
تو وقتی دیدیش درحالی که داری نگاش میکنی شروع کن با خدا تو ذهنت حرف بزن بگو من از این فلانی ک دارم میبینمش خوشم میاد و دوست دارم باهاش دوست بشم بعد تشکر کن از خدا وبعد تو ذهنت تصویر سازی کن و مثلا تصور کن باهاش رفتی رستوران یا داری باهاش قدم میزنی .انجامش بده هیچ شکی هم نباید کنی بگی اگ نشه چی ،خبالت راحت باشه و ایمان داشته باش ک میشه