2777
2789

من دختریم که از یه خانواده خیلی معمولی از نظر مالی و سواد درس خوندم و یکی از بهترین دانشگاها قبول شدم شاغل هستم و از نظر ظاهریم خوبم ولی بخاطر وضع خانوادم و مشکلاتشون احساس میکنم احساس ضعف میکنم و ناخوداگاه اعتماد بنفسم پایینه توقعم خیلی پایینه اینو احتمالا بقیه هم متوجه میشن چون همینطور کیس هایی جذبم میشن

کیا مث منن و چیکار کردین این حسو نداشته باشین

شاید خانوادت از نظر مالی معمولی به نظر برسن ولی فرهنگ بالایی داشته باشن اونم تو روزگار الان ک بی فرهنگی بیداد میکنه 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کجا متوجه شدی فرهنگشون بالاست؟

چون با چندتا خانواده معاشرت داریم ک وضعشون معمولیه ولی فرهنگ ترکونده

چندتاشون وضع مالیشون متوسطه حتی یکیشون ک وضعش خیلی پایینه و طی این چندسال اخیر بدترم شد جوری ک از یوسف آباد رفتن ی محله ی خیلی پایین 

ولی فرهنگشون واقعا بالاس توخیلی از مسائل درک و فهمی دارن ک خیلی از پولدارا ندارن 

احتمال دادم خانوادت فرهنگشون بالا باشه ک بهت اجازه دادن درس بخونی پیشرفت کنی و بتونی برای خودت ب جایی برسی 

پایین بود ک نمیزاشتن 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚