2777
2789

بچها اعصابم خووورده پسرم الان از دیروز مریض شده چند تا دونه انجیر خورد اسهال شدید گرفت هر چی بگی هم دادم بهش هنو خوب نشده از ماست پربیوتیک و کندر دم کردم ابشو دادم و زیره اسیاب کردم خوب نشده همش بهونه گیر شده و گریه میکنه و نتونست بخوابه قرار شد عصر شوهرم از سر کار بیاد ببرمش دکتر،، همش دل درد داره و نتونست چیزی بخوره تا اومدن بخوابونمش برق رفت بردمش تو پذیرایی در رو باز کردم هوا بخوزه ب زور خوابوندمش ساعت 1ونیم وانتی اومد داد میزنه خیار بادمجون کیلو فلان بیا ببرا نزدیک ده دقیقه وایساده با صدا بلند داد میزنه بچم از خواب بیدار شد اخه کدوم احمقی ساعت یک و نیم میاد گوجه بادمجون میخره چرا عصر نیومد اخهههه چرا 5 نیومد اخه هووف حالا هی میره دوباره میاد تو کوچمون دور میزنه داد میزنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما دو تا وانتی هستن که میان. یکیشون ترشی میفروشه و یکیشون سبزی . ترشی فروشه با بلندگو میگه بیا ترشی ترشی ترشی ترشی. ترشی مخلوط ، ترشی سیر ، ترشی بادمجون. سبزی فروشه هم سبزی خورشتی، خرد کرده و بسته بندی شده میفروشه. با صدای بلند میگه سبزی خورشتی جامد داریم، بیا سبزی خورشتی جامد. منظورش سبزی خورشتی منجمده. به قول بابام، میگه: معلوم نیست سبزیهاش چی هستن، شاید چمن های توی پارکهایه.

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.