2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره خب مثلا دلیل دعوا از تعداد دعوا مهمتر اگه دعوا بخاطر مشکل ریشه داری باشه حل که نمیشه هیچ ...

آفرین چه باسواد

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

من خودم نامزدم اما خب دوستی داشتیم پس نسبت بهم شناخت داریم، باهم فرق رفتاری و تفکری داریم اما اختلاف نه 

ببین شما اگه با نامردت متفاوتی مشکلی نیست اما اختلاف ها ببین ریشه اش از کجاست 

دعواهای اول ازدواج حتی تا 5 سال اول طبیعی هستش ... کم کم آدم ب علایق و سلایق طرف مقابل آشنا میشه و به هم عادت می کنید و عادت بالاتر از عشق هست ... اما به شرط اینکه حرمتها نشکنه و از حد نرمال خارج نشه... بین خودتون باشه و به خانواده کشیده نشه...

ببین عزیزدلم همون اوایل در مورد برنامه ها گردش تفریح رفت و آمد و مخارج پس انداز برنامه آینده صحبت کنید هر چقدر این مسائل و کش بدین و تو مسائل و بی اهمیت جلوه بدی همسرت هم دیگه جدیت نمیگیره 

خانم دکتر خوش صدام ی روزی صدامو از تلویزیون و رادیو می‌شنوین ی روز ب قله ی توانایی هام میرسم 👰🏻‍♀️💍A

نگفتین شوهرم از لحاظ عاطفی صفره؟سر این دعوا نداشتین؟

نه سر به مسئله دیگ 

سر این موضوع بحث داشتیم ولی به دعوای بزرگ تبدیل نشده اعصابش می‌ریزه بهم یعنی 

دختر کورد💚خدایا خودت بساز من دیگ طاقتم طاق شده 💔