الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
براشون جا مخصوص بخر کابینتت قشنگ و شیک دیده میشه من خریدم همه رو ست و یه دست
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
مگه حتما همه باید شیشه های کابینتشون یه مدل باشه ؟
منم بعضی وقتا ظرف پنیر و ماست و شیشه رب و مربا رو نگه میدارم لازم میشه الان تو فریزرم سه چهار تا ظرف ماست و پنیره که یخ داره تو کابینتمم جز ظروف حبوباتم که پلاستیکی و یه دسته بقیش شیشه ی رب و مربایه
💍H❤️ آقایون درخواست ندین مرسی 🙏 یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹 روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭
به کسی ربطی نداره شما کابینتت رو چطوری میچینی ولی اگه دوست داری یه مدل باشه همه چی ، میتونی برچسب شیشه ها رو بکنی ، برای درشون هم یه اسپری هر رنگی که دوست داری بگیر ، همه رو بذار کنار هم ، اسپری کن روش . راحت همه شیشه هات یه مدل میشه
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم