2777
2789

رو می‌بینید از کدوم نقش خوشتون میاد؟؟سریال باحالی هست آیا ؟

از چندتا دوستام شنیدم گفتن بشین ببین چون من اصلا با این موضوعات زیاد فلیم نگاه نمی‌کنم برگشت گفت فرق داره راست گفته خوبه ؟

بازیگرای خوب داره ؟

شما از کدوم نقش خیلی خوشتون میاد 

مهندس 

امشب نمیده؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ای بدنیست فعلا دوقسمت داره مرتضی امینی تبار وحید گودرزی ویلا اوتادی ومریم سعادت وسریال قاسمی ویویف تیموری ومحمد پاک نیت ار بازیگران معروفند کارگردانشسروش محمدزاده معمولا کاراش خوبهوتهیه کنندشم که همیشه سریالهای پرمخاطب ساخته نمی دونم شبیه به فیلمی بود که اسمش یادم نیست فصل دومش اسمش رو خون بود درمورد دهه شصت ومنافین ونویسنده هردو یکییه والبته شنیدم سریالش براساس داستان واقعی هست خلاصه داستانش که نوشته خیلی تلخه درمورد زندن زنده کندن پوست سرتوسط منافقین ویک سری چیزای دیگه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.