2777
2789

نامزدمه

دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره حتما میخره😂

محصلم🙁😂

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه دار  

منظورت از هرچی چیه؟ 

مثلا من فلان مدل گوشیو بخام همونو میخره 

لباسم هرچی بخام

چیزای گرونم اصولا بعد چند ماه میگیره برا مناسبت 

البته منم مراعات میکنم چون کار نمیکنم توقع انچنانی هم ندارم مگ ی نفر وقدر میتونه کار کنه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

شاغلم

والا من ازش چیزی نمیخوام ولی انگار میدونه چی دوست دارم همونارو میخره 😂  هیچوقت ازش درخواست نکردم هیچوقت

البته فعلا پارتنرمه😌

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

شاغلموالا من ازش چیزی نمیخوام ولی انگار میدونه چی دوست دارم همونارو میخره 😂 هیچوقت ازش درخواست نکر ...

هر موقع ازدواج کردین. حتما بگو برات بخره. 

حتی اگه شاغلی و مشکلی نداری. 

مرد باید تامین کننده باشه

نذاشت برم سرکار 

گف بشین خونه مگ قراره چقدر حقوق بگیری؟ خودم بت دوبرابر همون حقوقو میدم و خرجت میکنم 

اره هر چی بخوام پولشو میده میگیرم

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎

یعنی چی کار میکنه؟

مثال ِ همین دیروز:

+پول بزن خرید دارم 

ـ۵ زدم ، تا فردا ۴ دیگه میزنم 

+اوکی مرسی

دو ساعت بعد:

ـ چی میخوای بخری؟

+شکلات

- تازه خریدی ، نمی‌خواد بخری! کی این همه شکلات میخره ؟

+ دو ماه پیش خریدم ، خودت همشو خوردی!

ـ دیروزم که رب و لواشک خریدی

+اونااااااا برای غذاس 

- من که پول دادم ، برو بخر!!!!

منم نخریدم دیگه کوفتم شد

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
هر موقع ازدواج کردین. حتما بگو برات بخره. حتی اگه شاغلی و مشکلی نداری. مرد باید تامین کننده باشه

درسته

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد