2777
2789

۱۸ سالشه خرس گنده کثافت عوضی صد بار بهش گفتم از حموم میای رو سرامیک‌ها با پای خیس راه نرو از حموم اومده بود خیس کرده بود حمومم کنار اتاق منه

منم ی قهوه واس خودم درست کرده بودم تو حال خودم بودم داشتم میرفتم تو اتاقم

پام سر خورد روی سرامیکا انگشتهای پام برگشت خیلی درد می‌کنه با باسن محکم خوردم زود زمین

یعنی شانسی ک آوردم جدیدا لاغر کردم و باشگاه میرم که چند جام نشکست وگرنه الان باید می‌بردنم بیمارستان

نشسته بودم گریه میکردم میگم یه دستمال بیار خشک کنم می‌خنده بهم 

دلم میخواد بزنمش خون بالا بیاره حیف زورش زیاده چیکار کنم خیلی از دستش عصبانیم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

خیلی بدجور خوردم زمین هنوزم شک دارم جایییم نشکسته باشه بیشتر عصبانیم 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه موکتی فرشی بنداز خیلی خطرناکه برای همتون خدایی نکرده سرتون بخورره چی 

حتما حتما بنداز فرشی چیزی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

دمپایی حوله ای مخصوص بعد حمام بگیر براش

داره عقلش نمی‌کشه استفاده کنه

دمپایی حوله ای و یه دم دری نرم از اینا که به خودش آب میگیره بندازید جلو در حموم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه موکتی فرشی بنداز خیلی خطرناکه برای همتون خدایی نکرده سرتون بخورره چی حتما حتما بنداز فرشی چیزی

فرش داره جلوش ولی رفته بود کنار 

فقط من و داداشم میریم مامان بابام حمومشون تو اتاقشونه

حموم به گو....ه کشیده خیلی دلم میخواد بکشمش

از اونجا که پسرا گاو و نفهمن یه فکری بکن که سر نخورین خطرناکه مخصوصا برا پدر مادرت

و من باشم میرم یه تیکه از وسایلشو میشکنم و فحش و داد و بی داد تا دیگه تکرار نکنه

دلم خواست برم داداش خودمو بزنم الان

جلوی در حموم یه چیزی بندازید که پاشو گذاشت روی اون خشک بشه، چک کن ببین کمرت اسیب ندیده باشه.

پیشنهاد بدین چطوری حال اینو بگیرم چرا پیشنهاد دم حموم میدین منتظرم بابام بیاذ فقط مرتیک واستاده بهم می‌خنده تو‌هوا چرخیدم خوردم زمین

خدا بهت رحم کرد سرت نخورد به زمین😕

باور کن اگر جدیدا باشگاه نمی‌رفتم الان بیمارستان بودم ناخودآگاه از حرکات باشگاه اسکات نشستم زمین وگرنه الان چند جام شکسته بود