2777
2789
عنوان

راهی هست بتونم بچه رو سقط کنم

505 بازدید | 40 پست

من باردارم ۵ ماهمه از زندگی با شوهرم خستم شوهرم یه مرد وابسته ب خانوادش دراین حد خسیسه میگه برا بچه پول ب مادرم میدم خودش میخره تو سلیقه نداری  ک میگه بجه رو مادرم بزرگ میکنه حق ندارن خانوادت بیان اینجا الان ۲ ماهه قهرم خونه مادرمم ک نبرد منو دکتر عفونت کردن کلیه هام مردم زنده شدم 

توروخدا بگید خودکشی کنم خودمو راحت کنم اگ برگردم نمیتونیم باهم زندگی کنیم هرروز بحث دعوا مادرش  اینو گفت چرااینو انجام ندادی خونمون طبقه بالا پدرشوهرمه هیچ وقت خونه رو جدا نمیکنه هیچوقت چیکار کنم نمیتونم از بچه بگذرم ولی ازم میگرن تا دنیا بیاد از دیشب ک این حرفا بهم زد کارم گریه س بخدا کم آوردم از زندگی ،همش تو فکر خودکشی م 

فقط اینو میدونم نمیتونم از بچه بگذرم اونا زبون نفهمن شده با دعوا هم میان میبرنش فقط میخان سقط بشه راحت شم روزی نگه چرا آوردیم ب این دنیا بخدا برا هر دو مون خوبه نمیخام بیاد نمیخام همش تو فکرش باشم چی میخوره بهش میرسن یانه تو روخدا یه راهی نشونم بدید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی چیزی بگم؟ واقعا از ۹۰ درصد مادرایی که دیدم بفکر تری خیلیا بچه میارن نه بفکر درس و دانشگاه و خرید و پوشاک و خورد و خوراکشن خیلی خوبه که از الان بفکر اینایی ولی برای سقط ۵ ماهه فکرکنم یکم بگذره دیگه نمیتونی ی تا ماه خاصی میتونی سریع اقدام کن

وای ک شوهرم چقدر دوستدداره همش خونمون یجا کنه باز خوبه مادرشوهرم دوست نداره مسگ دوری و دوستی ولی گاهی ک ب. نفع اونا بشه میخان بفروشن یجا کنن تا الان ک نشو خدا کنه از این ب بعدم نشه واقعا خیلی سخته دخالت بیجا میاره یجا بودنی نهایت تو سفت سخت بایستس بگی طلاق میخام یا ک اومدن راضیت کنن شرط و شروط بزاری و کاری کنی پاشون از خونت قط شه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀