2777
2789
عنوان

خونمونو یه باند دزد نشون کردن اومدن دیشب دوباره هم میان

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 123 پست
آخه اگه دزد باشن ک بار اول چیزیو ک میخوان میبرن هرشب ک نمیان یه جا مگه شب نشینیه

من نگفتم هر شب 

گفتم چند بار تو بازه های مختلف اومدن تو ساختمون ولی نتونستن درست وارد خونه ها بشن 

دیشب ولی تونسن وارد شن

جدا؟

آره بخدا شکایت کردیم آگاهی واحد روبرویی خودمون بود تا اومد بردشون کلانتری گفت کار اینه شوهرم رفت تو راه پله بلند بلند گفت می‌دونم کی برده بی سرو صدا بیار پس بده تا شکایتو پس بگیر شب گذاشته بودن تو جا کفشی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره ولی فقط اینا نیست که عزیزم من که نمیتونم بیام اینجا اعتماد کنم آدرس دقیق خونمو بدم دقیقا چه انتظ ...

وایییی مگه من آدرس دقیق خواستم آخه 

چون خونه خودم و مادرم اون منطقه هست خواستم ببینم کدوم خیابون اینقدر تا امن شده

مثلا خیابون ایران به این بزرگییییی من از کجا باید خونه شما رو بشناسم اخه

ای بابا مگه میشه مگه خرتوخریه ک اینقد بی تفاوت باشنبالاخره شماهم بی خیال نباشین شبا اصلا چراغتون ...

باور کن خر تو خره اوضاع 

احتمالا خودت یا اطرافیانت تا حالا تجربه همچین چیزیو نداشتین وگرنه می‌دونستی من چی میگم 

من نگفتم هر شب گفتم چند بار تو بازه های مختلف اومدن تو ساختمون ولی نتونستن درست وارد خونه ها بشن دیش ...

چی بگم والا خدا خودش کمکتون کنه بلایی سر خودتون نیارن حالا هرچیم از خونه ببرن جاش میاد ولی جون ادم نه 

آره بخدا شکایت کردیم آگاهی واحد روبرویی خودمون بود تا اومد بردشون کلانتری گفت کار اینه شوهرم رفت تو ...

خب عزیزم برا شما واحد رو بروییتون بوده معلومه پیدا میشدع

برا ما که همسایه نیست دزد 

باور کن خر تو خره اوضاع احتمالا خودت یا اطرافیانت تا حالا تجربه همچین چیزیو نداشتین وگرنه می‌دونستی ...

اره واقعنم همچین تجربه ای نداشتیم خداروشکر 

ولی شماهم خیلی مراقب باشین 

چیزای گرون قیمت رو‌خونتون نگه ندارین خیلی رعایت کنین