2777
2789
عنوان

راهی هست بتونم بچه رو سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 40 پست

درخواست طلاق بده مهریتو بزار اجرا بگو به شرطی ازتون نمی گیرم و برمیگردم سر زندگیم خونمو جدا کنین اینا که با تویی که حامله ای اینجوری رفتار میکنن دیگه حرف آدم نمیفهمن

نه هیچ ترسی ندارن اونا یه آدم زبون نفهمم مث خودشون میخاد

برا بعضی ها فقط ترس جوابه

خداشاهده تو فامیل دیدم.

یکی پشتت دربیاد تو دهنشون بزنه ...میشبنن سرجاشون

مظلوم گیرت اوردند...اینجوری میکنن

با سلیطه ها باید مثل خودشون رفتار کرد.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم روانی میشیم شما نمیدونید اونا چطور آدمایی هستن نمیدونید برا یه دکتر بردن منو کل خانوادشون خبرمیوه میاره بالا شما نمیدونید حماقت کردم باردار شدم حماقت ولی کم آوردم نمیخام باشه این بچه خودم فداش کنم ،زندگیم برام نمونده تو این یکسال ک ازدواج کردم اندازه ۵ سال شکنجه شدم از یه طرف زندگی با ناپدری آدم کثیف رو مخمه الان ۲ ماهه پیش خواهرمم بچه م گناه داره 

بچه تا شش سالگی با مادره نمی تونن به زور بگیرن ازت که هر وقتم اومد به زور ببره با پلیس تماس بگیر

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

لاقل میدونم نگران آینده ش نیستم گندی ک زدم دیگ پشیمون نیستم هرچی خانوادم گفتن سقط کن نفهمم بودم الان ...

😢 اصن الان دیگه سقط نمیشه دختر خوب.  راهی نیس.. اگه باشوهرت مشکل داری و میخای جداشی طبق قانون تا هفت سالگی بچه پیش خودت میمونه

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....