2777
2789
عنوان

راهی هست بتونم بچه رو سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 40 پست

واقعا خیلی بده وابستگی مرد به خانوادش خیلی سخته. حتما با مشاور صحبت کن. ببین الان هرچقدر ناآروم باشی و مضطرب بعد بچه بیشتر ناآرومی میکنه خودت اذیت میشی. سعی کن آرامشتو حفظ کنی وقتی با شوهرت صحبت میکنی اصلا ترس نشون نده با آرامش حرف بزن بگو کو تا حالا به دنیا بیاد بعدم گاهی جاها سلیقه و کاراس خانواده همسرت را زیر سوال ببر. بگو سلیقه شون مال ۱۰۰ سال پیشه خودم بهتر بلدم نیاز به کسی ندارم

نمیتونم ازش بگذرم حتی فکرشم برام عذابه بچه مو بدم ب اونا

ایت الکرسی بخون هر روز هر زمان که خواسته ای از خدا داری.فقط همینو بلدم ونتیجه گرفتم 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کاریه که شده دست به کار  احمقانه نزن سقط ریسک زیاد داره ممکنه به بدنت آسیب بزنه و دیگه هیچ وقت مادر نشی هیچ راه سقطی هم تضمین نداره که حتما سقط بشه ممکنه به بچت اسیب بزنه و خدایی نکرده به صورت ناقص توی شکمت بمونه و یه بچه با مشکلات حرکتی و عقلی به دنیا بیاری الکل و زعفران و قرص سقط و سقط با دستگاه هست ولی نکن اینکارو عزیزم چرا بچتو ازت بگیرن تا هفت سالگی میتونه پیش مادرش باشه اگه خانوادت پشتتن اسباب کشی کنین سیم کارتتم عوض کن که دیگه نتونه بیاد بچه رو ازت بگیره اگه دوسش داری نگهش دار

وای خدا کمکت کنه

کاش قبل اینکه با ایشون ازدواج کنی شرط میکردی خونه جدا باشه.

چون همینکه تو خونه مادرشوهرهستی خیلی دخالتهاش بیشتر میشه.

ولی اون طفل معصوم چه گناهی داره .الان دیگه روح داره بدنش کامل شده...اگر برات زندگی غیر ممکنه با شوهرت

بعد زایمان جدا شو.بچه تا هفت سال پیش مادرشه قانونی

پدر ومادرت پشتت هستند؟از پدرو مادرت نمیترسه شوهرت؟؟انگار ترسی ندارن اینقدر خانواده شوهرت پر رو شدند

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

اسی توکل کن به خدا من بعداینکه بچه ام به دنیا آمد زندگی تازه روی خوشش را بهم نشون داد انگار مادر که شدم خدا بهم رحم کرد هر روز قرآن بخون یکی اینجا گفت بهم آب متبرک درست کن بده شوهرت بخوره اخلاق شوهرم از این رو به اون رو شد روزی یه سوره یس و ۳ تا مزمل بخونی فوت کنی به آب یس را به هر مبین رسیدی مزمل ها هم تموم سد 

وای خدا کمکت کنهکاش قبل اینکه با ایشون ازدواج کنی شرط میکردی خونه جدا باشه.چون همینکه تو خونه مادرشو ...

نه هیچ ترسی ندارن اونا یه آدم زبون نفهمم مث خودشون میخاد 

میدونم عزیزم من خودم مادرم ولی از من به تو نصیحت اول خودت مهم باشه واست باور کن مشکلاتت حل میشه. نقطه ضعف نشون نده بگو بچه ام و... . به فکر خودت باش اول که مادر خوب و قوی باشی براش. از اون دخترا و عروسایی باش که ازت حساب ببرن. تاییدشون نکن ترس نشون نده 

خب پس چرا میگی سقطش کنی !؟ سقط بچه پنج ماهه فرقی با کشتنش نداره.  حداقل باید خیلی زودتر این کارو میکردی الان دیره

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
دلم با هیج چیز آروم نمیگیره از دیشب تاحالا فقط میخام نباشه راحت ترم

میدونم سخته شرایطی که شوهرت برات ساخته.ما زنها بیشتر وقتها هر عذابی میکشیم از بی شعوری شوهرمونه.حالا اینو امتحان کن خودم خیلی اوقات نتیجه گرفتم

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

۵ ماهه دیگه سقط نمیشه رسما میکشیش 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

برگرد خونه ات اکثر مردا تا وقتی بچه دار نشدن وابسته آن بعدش تازه میفهمن که خودشون خانواده تشکیل دادن حتی گاهی چند سال زمان میبره. رگ خوابش رو پیدا کن. کم کم میتونی کاری کنی که متوجه نقشش بشه. الانم حرص و جوش بیخود نخور . تو ۵ ماهگی که دیگه سقط نمیشه

خب پس چرا میگی سقطش کنی !؟ سقط بچه پنج ماهه فرقی با کشتنش نداره. حداقل باید خیلی زودتر این کارو میک ...

لاقل میدونم نگران آینده ش نیستم گندی ک زدم دیگ پشیمون نیستم هرچی خانوادم گفتن سقط کن نفهمم بودم الان ب این نتیجه رسیدم