2777
2789

خانما من با خانواده شوهرم تو یه ساختمونم ، بعد کار شوهرمم جوریه که یه هفته میره سر کار یه چند روز میاد خونه دوباره میره و اکثرا نیست و من تنهام حالا هم که باردارم دانشگاه میرفتم که قراره از ابن ترم مرخصی بگیرم و حداقل تا دو سال نمیتونم برم بخاطر بچه و اینا ، باشگاه هم که مسلما الان نمیتونم برم بعد بچه هم دلم نمیاد نوزاد رو به کسی بسپزم برم باشگاه ، خانواده ام هم تو روستا ان و مامانم زیاد نمیتونه بیاد پیشم هم کاراش زیاده هم معذبه که با وجود مادرشوهرم زیاد بیاد خونه ما ، و هیچ دوستی هم ندارم تو زندگیم خیلی سخته کلا دوستی هم داشته باشم از بچگی اجازه نداشتم رفت و آمد کنم و همین شرایطمم باعث شده نتونم با کسی دوست بشم و برم و بیام ، شهر ما هم که زود سرد میشه و هوا ابری میشه تو پاییز و زمستون آدم دق میکنه تو خونه نه نور آفتابی هست نه هیچی مثلا امروز ابری شده کلی دلم گرفته با اینکه زیاد اهل بیرون رفتن نیستم ولی دوس دارم آفتاب به داخل خونه بتابه، 

پیش خانواده ام هم زیاد میرم دعوامون میشه رانندگی هم بلد نیستم راحت و تند تند هرجا که خواستم برم حالا بعد بچه چیکار کنم که افسرده تر نشم با وجود افسردگی پس از زایمان،  چه بسا که الان هم افسردگی بارداری دارم انگار که اصلا با بچه تو شکمم بعد ۶ ، ۷ ماه هنوز نتونستم ارتباط بگیرم 

چیکار کنم ؟ البته خرج ها و تفریح های خیلی سنگین نگین که از پسش بر نیام ، یکم هم دلم نمیاد زیاد پول خرج کنم راستش چون شوهرم به سختی پول در میاره آدم دلش نمیاد 

فکر کردم اون عنوانو نوشتی بچه ها بیان مثلا میخواستی بگی تفریح کجا برم اسم مادرشوهرم آوردی که  همه  بیان🤣🤣🤣🤣🤣

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه شرایط سختی

میتونی کلاس های آنلاین مثل کلاس زبان ثبت نام‌ کنی

دوستای عزیزم من کارشناس بیهوشی شاغل در مرکز جراحی زیبایی هستم، اگه سوال درمورد عمل های زیبایی داشتین روی من حساب کنین😍👩🏻‍⚕️

مطالعه کن و هر روز برو بیرون پارک پیاده روی با چند تا خانم دوست بشو تا کی میخوای بگی ارتباط بلد نیستم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

فکر کردم اون عنوانو نوشتی بچه ها بیان مثلا میخواستی بگی تفریح کجا برم اسم مادرشوهرم آوردی که همه ب ...

دیگه نی نی سایته و مادرشوهرش😂همه عاشق مشکلات مادرشوهری هستن 

ولی خدایی منم باهاشون تو یه ساختمان زندگی میکنم مثلا دوست جاریم میاد پیشش یا جاریم میره خونه اونا و البته گاهی شب میمونه که اشتباهه و مادرشوهرم اینا هزار جور انگ میزنن بهش

دفترچه ابرنگ ۷۰ تومن

گواش ۶ رنگ ۱۰۰ تومن

قلمو ی ست بخر نثلا پنجاه تومن،ی دونه هم قلموی گرد دو صفر مثلا بگیر پنجاه تومن

اموزش از پینترست یا یوتوب یا اپارات سرچ بزن ببین رایگان 

قیمتها حدودی هست و بر اساس دیجی کالا 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

عزیزم چه شرایط سختیمیتونی کلاس های آنلاین مثل کلاس زبان ثبت نام‌ کنی

همونم باز تو خونه ست دیگه الان انقد خونه موندم گاهی از پنجره که بیرون نگاه میکنم چشمام درد میگیره از شدت نور ، نمیدونم افسرده ام چی ام اصلا حال بیرون رفتن ندارم 

دیگه نی نی سایته و مادرشوهرش😂همه عاشق مشکلات مادرشوهری هستن ولی خدایی منم باهاشون تو یه ساختمان زند ...

آره🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آره دیگه جاریت نباید اینکارو کنه دیگه چون مادرشوهرا فقط دنبال عیب و ایرادن که گیر بدن

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

از تو یوتیوب یا اینستا دوره های اموزشی ببین یاد بگیر اگه نمیخوای کلاس بری ، مثل بافتنی یا نقاشی یا.. ...

اخه من مشکلم اینه انقدر تو خونه موندم تنها و افسرده که با هیج کس ارتباط ندارم گاهی صدای خودمم یادم میره 

صبح عصر برو پیاده رویبرای بچه و خودت خوبهدر حد خیلی کم و روزانه مثلا دوتا دونه سیب بخر

زبان بخون

قرآن حفظ کن

بلند بخون جنین یاد میگیره🥰

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نگران نباش...بچه که انشاالله با سلامتی بدنیا بیاد....وقت آزاد کم داری....بیشتر وقتتو بچه پر میکنه.....الانم برای پیاده روی پارک برو...بعد از ظهر...بازار برو برای بچت ی تیکه وسیله بخر......

باید به شرایط خودت نگاه کنی و خودتو سرگرم کنی🌹