2777
2789

دیدید بعضی ها خیلی دقیق پیش بینی می کنند، ایکاش یکی از اینها بهم می گفت کی اینهمه رنج تموم میشه

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

منم🥲🥲🥲

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خودت بخای همین الان. واگرنه تا آخر عمر

مساله فقط انتخاب هست. یکی اینکه از درد و رنج فرار نکن زندگی در کلیتش خوبه. بعدشم درد و رنج پیام داره. پیغامشو بگیری تموم میشه. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

اگه خودت بخای همین الان. واگرنه تا آخر عمرمساله فقط انتخاب هست. یکی اینکه از درد و رنج فرار نکن زندگ ...

اصلا هیچ منبع معتبری واسه اینکه اگه پیام درد و رنج هات رو بگیری تموم میشه تو اینهمه سال پیدا نکردم...... 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
اصلا هیچ منبع معتبری واسه اینکه اگه پیام درد و رنج هات رو بگیری تموم میشه تو اینهمه سال پیدا نکردم.. ...

مولانا بخون. برنامه ی گنج حضور ببین. جواب سوالاتت داده میشه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا