2777
2789

دوماهه خونمونو گذاشتم اجاره مستاجرمون میخواد بره هیچکس نیست .یا هرکی هست خیییییلی کم میگه 

خیلی دلم شکسته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا رهنها  و اجاره ها که خیلی رفته بالا کی گفته اومده پایین

فقط مردم دیگه توانشون نمیکشه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

اطراف ما یه خونه درب و داغونو زیاد گذاشتن کسی نمیاد اصلاشماهم یکم کمتر کن مردم تو وضعیت جالبی نیستن

عزیزم خونه ما نوسازه .بخدا همه ۲۲۰گذاشتن ما همون پول مستاجرو گذاشتیم ک ۱۸۰تومن بود تازه بدون کرایه ..دیگه دیدیم نیست بقران قسم گزاشتم ۱۵۰تومن باز بدون کرایه!

بنظرتون خیلی بالاست این؟؟

مشکلات پولداری و مایه داریه دیگه

چه ربطی داره

طرف اگه یه چیز بیشتر از شما داره،حتما زحمتشو کشیده

انقد نطر تنگی خوب نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
البته این مشکل فقط می‌تونه ناراحتی ایجاد کنهدل مگه اینطوری میشکنه؟انشاالله که حل بشه

بله میشکنه .آخه ی مدته من با خون دل ی مقدار طلا خریدم و امروز مجبورم بفروشم پول مستاجر بنده خدارو بدم ..بعد اگ مستاجر پیداشه پولش در حدی نیست ک بخوام طلامو جبران کنم .