2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه تجدید سبز نمره ت پایین ۱۲ باشه ازت ازمون میگیرن اگه دوباره پایین ۱۲ شدی اخراج میشی

ببین من خودم ۱۸ ساله دبیر مدارس نمونه دولتی هستم.قانونا این آزمون که شما میگی فقط یه بار برگزار میشه ولی چون یه چیزه درون مدرسه ای هست مدیر میتونه بهت فرصت مجدد بده

باید مدیر رو راضی کنی

ببین من خودم ۱۸ ساله دبیر مدارس نمونه دولتی هستم.قانونا این آزمون که شما میگی فقط یه بار برگزار میشه ...

اهان چون این درسی که زیر ۱۲ شدم بنظر خودم هنوز کارنامه نیومده برامون غیر نهایی هم بود یازدهم هستم 

فکر کنم راضی بشه مدیر چون غیر نهایی بوده و منم وقتمو بیشتر برا نهایی گذاشته بودم

ببین من خودم ۱۸ ساله دبیر مدارس نمونه دولتی هستم.قانونا این آزمون که شما میگی فقط یه بار برگزار میشه ...

مگه قانون مصوب سده ای چیزی نداره؟

من تو گوگل خوندم هر چقد بخوای میگیرن ازمون

تو مدرسه ما ینفر سه تا درس رو تو یه سال زیر ۱۲ شد دوباره هر سه تاشو ازمون داد 

یعنی با این اوضاع منم میتونم ازمون بدم؟

سلام میشه لطفا راهنمایی کنید برای قبولی در آزمون ورودی نمونه چطور باید خوند؟ممنون میشم

پسرم باید سال دیگه آزمون بده

ممکنه مدرسه بدون گرفتن ازمون تجدید سبز دانش اموز رو تو‌مدرسه نکه داره؟

منظورم اینه که بالای ده و زیر ۱۲ باشه و ازمون تجدید سبز نگیرن ازش؟

مگه قانون مصوب سده ای چیزی نداره؟من تو گوگل خوندم هر چقد بخوای میگیرن ازمونتو مدرسه ما ینفر سه تا در ...

بله میتونی

کلا در این موارد همه چی دستِ مدیره

میتونه چندبار بگیره

ولی اینکه اصلا ازمون نگیره رو فکر نکنم

سلام میشه لطفا راهنمایی کنید برای قبولی در آزمون ورودی نمونه چطور باید خوند؟ممنون میشمپسرم باید سال ...

سلام بانو،وقتتون بخیر

من متوسطه ی دوم هستم،اگه آقاپسرتونداوطلب متوسطه ی دوم هستن باید سال نهم دروس ریاضی و علوم رو خوب بخونن و تستش رو کار کنند