2777
2789
عنوان

طولانی ترین زمان قهر با همسرتون چقدر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=391358437]من شیش سال پیش با شوهرم هیچ وقت یادم نمیاد که ۲۵ روز با شوهرم حرف نزده باشم اما اونسال ی کاری کرد ...[/QUOTE

چقدر طولانی. ما سه تا بچه داریم. فعلا کارش داشته باشم وقتی خونه هم هست بهش پیام میدم

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
یک هفته هم خیلیه.

بله خیلیه و من اصلا نمیتونم قبول کنم رفتم تنهایی یه مشاوره تا راهنماییم کنه بعدش اومدم پیام دادم بهش که برای جدایی رفتم مشاوره بگیرم تا بلاخره دهنشو باز کرد 

متنفرم وقتی یک مرد قهر میکنه حتی نمیخوام تو روش نگاه کنم 

سرسنگین بشن یه چیزی ولی قهر از طرف مرد غیر قابل تحمله

مرد قهرو و مرد تنبل از نظر من مرد نیست

بله خیلیه و من اصلا نمیتونم قبول کنم رفتم تنهایی یه مشاوره تا راهنماییم کنه بعدش اومدم پیام دادم بهش ...

همسر من وقتی بهش گفتم چرا پدرت آنقدر بین بچه هامون فرق می‌زاره عصبانی شد. اول سعی کرد منو قانع کنه که اینطور نیست اما دید من کوتاه نمیام هی صدامون رفت بالاتر و بحث شدیدتر شد و یه کم بهم بی احترامی کرد. فعلا که حتی بهم سلام و خداحافظ هم نمیگیم

مهم نباش برات

مگه میشه ؟ ۳ تا بچه داریم. هزار جور کار دارن بچه ها. الان کارها رو پیامکی بهش میگم. حتی بهم نگاه هم نمیکنیم. برام خیلی سخته چون من خیلی احساساتی هستم

همسر من وقتی بهش گفتم چرا پدرت آنقدر بین بچه هامون فرق می‌زاره عصبانی شد. اول سعی کرد منو قانع کنه ک ...

استارتر به نظرم کار تو اشتباه بوده.   شوهرت مسؤل رفتارهای پدرش نیست.  می تونی بهش بگی ناراحت شدم بابات این کار کرد و دلخوری ات نشون بدی.  ولی در کل شوهرت کنترلی روی اعمال پدرش نداره.  این تفاوت گذاشتن های بین پسر و دختر حاصل کلی پیشینه فرهنگی هست. واقعا زمان می بره که نسل ها به مرور تغییر کنند 

گاهی اوقات باید ببینی و رد بشی.  مهم رفتار شوهرت با بچه هات هست. انقدرها رفتار پدرشوهرت روی زندگی و تربیت بچه هات تاثیر نداره 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!