2777
2789
عنوان

طولانی ترین زمان قهر با همسرتون چقدر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 56 پست
خب پدرشوهرت اومده جلو دعوارو گرفته چرا ناراحتی؟ پامیشد یه فصل پسرت رو میزد دلت آروم میشد؟

نه اشتباه متوجه شدی. شوهرم داشت به پسرم دعوا میکرد چرا خواهرت رو زدی منم بزنمت خوبه؟  پدر شوهرم هی به شوهرم میگفت نکن کاریش نداشته باش. 

پدر شوهرم همیشه طرف پسرم رو میگیره همش ازش دفاع می‌کنه 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من وقتی بهش گفتم چرا پدرت آنقدر بین بچه هامون فرق می‌زاره عصبانی شد. اول سعی کرد منو قانع کنه ک ...

من اصولا اگر دلخوری از خانوادش داشته باشم خیلی با احتیاط پیش میرم خیلی حرف رو مزه میکنم بعد میگم یا شاید اصلا نگم

اما اگر قرار باشه مطرح کنم اولش اینقدر از خوبیهاشون میگم بعد حرفو میزنم میگم با توجه به اون خوبیها اصلا ازشون انتظار نداشتم این رفتارو 

از ادم بی اخلاق انتظار هر بی احترامی دارم ولی پدرمادرت نه بعد هم میگم اخیش همین که بهت گفتم راحت شدم سبک شدم اوناهم حتما منظوری نداشتن

اما همسرم دیگه ذهنش امادست اگر حرفی اونا بزنن یا حرکتی بکنن همسرم چون حساس شده همه رو میگیره پشتم درمیاد

اگه اولین بار باشه که بهت بس احترامی کرده و شما سکوت کردی و متقابلا بی احترامی نکردی پس حتما صبر داش ...

آره اولین بار بود اینطوری سرم داد کشید. پا پیش نمی‌زارم. من داشتم از حق دخترام دفاع میکردم

من اصولا اگر دلخوری از خانوادش داشته باشم خیلی با احتیاط پیش میرم خیلی حرف رو مزه میکنم بعد میگم یا ...

آخه اولین بار نبود که راجع به این موضوع بحث میکردیم. همیشه میبینم بچه هام که دعوا میکنن پدر شوهرم طرف پسرم رو میگیره به ما هم میگه اصلا باهاش دعوا نکنیم و هرچی میخواد در اختیارش بزاریم

نه اشتباه متوجه شدی. شوهرم داشت به پسرم دعوا میکرد چرا خواهرت رو زدی منم بزنمت خوبه؟ پدر شوهرم هی ب ...

خب تو باید به پدرشوهرت همونجا یا بعدا یه چیزی بگی 

نه اینکه شوهرت رو محاکمه کنی 

پدرشوهر من یه اخلاقی داره وقتی خونشون هستیم یه چیزی میزارن جلومون حالا یا میوه یا غذا . وقتی من دارم میخورم . اون اوایل که بچه نداشتیم میرفت بچه های دیگه ش رو صدا میزد بلند میگفت بیاین که همه رو خوردن . 

از وقتی خودم دوتا بچه دارم باز بلند میگه به بچه ها چرا نمیدی همه رو خودت میخوری 

خیلی این اخلاقش بده . حالا من چیزی هم نمیخورم ها . بازم اینجوری میگه 

دیگه اخرین بار بهش گفتم پدرجان من نخورده و ندیده نیستم واسه دیدن خودتون میام اینجا 

دیگه حرفشو تکرار نکرد 

مامان بابام 

نزدیک یکماه 

زندگی رو برامون زهرمار کرده بودن خیلی بد رفتار میکردن باهم مخصوصا مامانم 

دعوا تقصیر مامانمم بود ...

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

استارتر به نظرم کار تو اشتباه بوده. شوهرت مسؤل رفتارهای پدرش نیست. می تونی بهش بگی ناراحت شدم باب ...

نمیتونم ببینم و رد بشم. دخترام الان کوچیکن و نمی‌فهمن اما چند سال دیگه بزرگتر بشن ببینن پدربزرگشان فقط طرف برادر رو میگیره و اینا توسری خور داداششون شدن به من نمیگن چرا جلوشو نگرفتی؟ نمیگن چرا از حق ما دفاع نکردی؟ ما هفته ای چند روز با خانواده همسرم هستیم و اونا تاثیر مستقیم روی بچه ها دارن

آخه اولین بار نبود که راجع به این موضوع بحث میکردیم. همیشه میبینم بچه هام که دعوا میکنن پدر شوهرم طر ...

عزیزم دعواتون خیییییلی بی منطق وبی دلیل هستش پسرته ها بچه غریبه که نیست بعدشم سنی نداره که کلا شش سالشه پدرشوهرت راستم میگه چیزی نگید بهش بچه اس بعدشم شما اگ

نمیتونم ببینم و رد بشم. دخترام الان کوچیکن و نمی‌فهمن اما چند سال دیگه بزرگتر بشن ببینن پدربزرگشان ف ...

شما فک کن این رفتار رو پدر خودتون بابچه هاتون کردن چکار میکنی وچی میگی به پدرت همونو به پدرشوهرت بگو ولی درکل دعواتون بچگانه بوده

خب تو باید به پدرشوهرت همونجا یا بعدا یه چیزی بگی نه اینکه شوهرت رو محاکمه کنی پدرشوهر من یه اخلاقی ...

اون شب پدر شوهرم داشت به پسرم می‌گفت قربون پسر مظلوم بشم من گفتم این که مظلوم نیست سریع شوهرم پرید وسط نذاشت دیگه چیزی بگم. 

نمیتونم ببینم و رد بشم. دخترام الان کوچیکن و نمی‌فهمن اما چند سال دیگه بزرگتر بشن ببینن پدربزرگشان ف ...

خوب همونجا به اونها تذکر بده.  نمی شه اونجا سکوت کنی بعد خشمت که چند برابر شد تو خونه سر شوهرت خالی کنی

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اون شب پدر شوهرم داشت به پسرم می‌گفت قربون پسر مظلوم بشم من گفتم این که مظلوم نیست سریع شوهرم پرید و ...

بنظر من کسی که بین بچه ها تفاوت میزاره شمایی نه پدرشوهرت شما دختراتو بیشتر چسبیدی پسرت وول کردی هرلطمه ای هم پسرت به دخترات میزنه از حسادت چون تنها مونده شما خودتو اصلاح کن عزیزم ببین رفتاربچه ات چطور میشه

شما فک کن این رفتار رو پدر خودتون بابچه هاتون کردن چکار میکنی وچی میگی به پدرت همونو به پدرشوهرت بگو ...

مگه پدر  و پدر شوهر یکی هستند که هرچی به این میگن به اون هم بگم؟ من با پدر خودم راحتم در حرف زدن و پدرم هم همیشه اولویتش من هستم نه نوه . یعنی به حرف من توجه می‌کنه اما پدر شوهرم فقط پسرم براش مهمه