2777
2789
عنوان

دلم از شوهرم خیلی شکسته فکر نمی‌کردم اینجوری باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خیلی میشکنه دلم از این حرفش مخصا که حامله ام اصلا براش مهم نیست درد بکشم ولی شلید درک نمی کنه ولی اینکه بگیم ذره ای برلش مهم نیستین و عاشقتون نیست نه ولی کارش خیلی اشتباهه مخصوصا که نه تنها خرج رو به عهده خودش نمیزاره بلکه از طلا شما هم میخواد سوع استفاده کنه و نمیزاره خودتون هم خرج کنید 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

استارتر به نظرمنم طبیعی بیاری بهتره راحت میشی دیگه درمان میشه ....شاید شوهرت هم همینو میخواد الکی بهانه. خونه میکنه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
به عنوان کسی که سزارین اختیاری کردم بهت پیشنهاد میدم زیر بار زایمان طبیعی نرو و حتما سزارین شو

منم احتمال زیاد باید سز بشم تا اخر ماه چکارا باید بکنم یا نکنم بعد سز ؟؟

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
یکم فکر می‌کردید قبل باردار شدن حداقل

درباره رفتارای همسرت منظورمه 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

شاید بتونی به دکتر بگی برات نامه بزنه، وقتی ببینن این مشکل رو داری. 

شایدم شوهرت بخواد اینطوری برات عادی شه ، موقع رابطه اذیت میشید؟ 

در کل بنظرم با ارامش حق خودتو بگیر ، خیلی اروم باهاش حرف بزن بگو باشه نمیفروشم ولی اگر اونجا زجر بکشم تا اخر عمرم یادم میمونه چیکار کردی باهام و دیگه دلم باهات صاف نمیشه، شاید ترسید

حَسبی الله💫🍃

عزیزم مگه خونه رو برا خودش میخواد که ناراحتی مال اسایش خودتونه

و نترس موقع زایمان درست میشه و سزارین عوارض داره برات بدتر میشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

به عنوان کسی که سزارین اختیاری کردم بهت پیشنهاد میدم زیر بار زایمان طبیعی نرو و حتما سزارین شو

پولشو ندارم واقعا چیکار کنم خواهرم همسرش از شوهر من کمتر حقوق میگیره تو بهترین بیمارستان خصوصی زایمان کرد بخدا روم نمیشه حتی به خانوادم بگم

دکترت چی میگه؟؟اگه دکتر میگه به خاطر مشکلت طبیعی بکن برو نترس بی حسی بزن ... 

ولی اگه نمیشه همچون دکتر نامه بده مشکل داره طبیعی نمیتونه  سزارین دیگه رایگان میکنن 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕