2777
2789
عنوان

ممکنه اپاندیس باشه من باردارم خیلی درد گرفته دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 33 پست
اپاندیس نیس احتکالا بچه میخاسته بچرخه گیر کرده منم اینجوری شده بودم نمیتونستم نفس بکشم از درد مامانم ...

جدا منم نفسم میکشم درد میگیره بچه سمن چپ شکمم در حال تکون خوردنه اخه میگم شاید اصلا این طرف ک درد داره نیستش 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات حمد خوندم نمیتونی صبح یه اورژانس بری دکتر معاینه ات کنه؟

والا به شوهرم گفتم گفت نمیتونم ببرمت تحمل کن فردا خوب نشدی مرخصی میگیرم بریم دکتر تنهام هم از درد نمیتونم برم هم مسی  جوریه ک سخته برام 

اگه آپاندیس بود از دردش ببخشید دووم نیاورده بودی رفته بودی بیمارستان...این بچه اس...نگران نباش

خدا کنه 

منم تو بارداری مثل شما بودم سنگ بود،دوراز جون شما سونو،از کبدصفرا

بعدش چکار کردین قبل زایمان عمل شدین؟

عزیزم نترس ازمایشو ول کن پاشو برو بیمارستان سریع میفهمن اگه لازم باشه عمل میکنن منم تو اخر ماه ششم اینطور شدم 

حتما لاپاراسکوپی کن 

من وقتی راه میرفتم درد میکرد فقط سریع باش نترکه بیمارستان دولتی هم عمل نکن اگه بتونی 

دخترم الان 13 سالشه نگران نباش خدا بزرگه

نگران نباش مامان مهربون

انشالله که هیچی نیست

پای راستت رو میتونی خم کنی به سمت داخل (شکمت)؟

اگه میتونی، آپاندیس نیست، چون من قبلا برای اپاندیس اینجوری توسط دکتر معاینه  شدم، البته باردار نبودم

من احساس میکنم بچه اومده  بچرخه

یاچرخیده و شما درد رو حس کردی

اگه نی نی خوشگلت زیاد حرکت میکنه کارهمون  وروجک است

اولا که الان استرس نداشته باش تا یه مشکل دیگه به وجود نیاد

اگه نمیتونی جلوی استرس ات رو بگیری  حتما الان برو اورژانس

ثانیا

هیچ مشکلی نیست به نظرمن

و حساس شدی

پس آرامش خودت رو حفظ کن

والذ کسی جدیم نگرفت شوهرم ک از دیشب دید نخوابیدم از درد پاشد رفت سر کار گفت تحمل کن تا فردا نبردم دک ...

درد اپاندیس خیلی بیشتراز این حرفاست دوستم بارداریش اورژانسی عمل شد مشکلی بعدش نداشت ولی شما با حدس گمان نمیشه باید ی سونو گرفته بشه تا فهمید داخل شکمت چخبره . احتمالا حالت مساعده هیچکس جدیت نگرفته

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

منم دقیقا بیست هفته یه درد زیاد کنار نافم گرفتم گفتم اپاندیسه یه عالمه استرس کشیدم رفتم بیمارستان یه امپول به دستم زدن و ازمایش ازم گرفتن بعد بازم تا دوساعت بعد امپول درد میکرد یعنی نمیتونستم صاف وایسک بعدش خوب شدممم

ولی عزیزم منم چندین هفته اس سمت راستم تیر میکشه دکترم گفت نمک رو کم کنم اروم حرکت کنم و روش کمپرس اب ...

مداومه برا شمام ؟