2777
2789

مدتیه مخفیانه بهش حس دارم مقصر من نیستم من دختریم که توی عشق و این چیزا خیلی جدیم‌ به سختی از کسی خوشم میاد ولی این پسرخالم حاضرم قسم بخورم بازی روانی باهام انجام داد که اینجوری شدم به مدت یک ماه که همش خوابش رو میدیدم هیچ تازه وقتی منو میدید اینجوری بود یه روز خیلی گرم و مهربون نگرانم میشد یه روز سرد سرد میشد و موفق شد کاری کنه بهش حس پیدا کنم هر چند من هیچوقت نشون ندادم و بهش چیزی نگفتم و بروز ندادم ولی میخوام یه قدم برم جلو ببینم اصلا اگه من غیرمستقیم برم جلو اون قبول میکنه؟ میخوام ببینم اصلا ارزش داره که بشینم بهش فکر کنم یا نه نمیخوام مستقیم بهش بگم میخوام غیرمستقیم بفهمم واقعا حسی داره یا نه اینکاراش‌ بازیه روانیه لطفا راهکار بدید چیکار کنم که بفهمم حسی داره یا نه نمیخوام وقتمو براش هدر بدم

Always 🐢☘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیژم تو رو خدا مستقیم غیر مستقیم بهش نگو هر دو اگر اونم حس داشته باشه میاد جلو مخصوصا چون فامیلیه اگر بگه نه قطعا یه عمر چشم تو چشیمین اذیت میشی اگرم بگه اره همیشه میزنه تو سرت 

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

چقدر کنجکاوم بدونم تا کجا پیش رفتین؟

عزیزدلم خیلی طولانیه ولی خلاصه بهت میگم این پسرخالم‌ بازی روانی رو من انجام داد مطمعنم چون توی مهمونیای‌ خانوادگی با مهربونی اسممو صدا می‌زد سلام میکرد کنارم می‌نشست اگه من چیزی نمیخوردم نگران میشد همش میخواست مطمعن بشه حالم خوبه و می‌پرسید همش گرسنه‌ام چیزی میخوام یا نه و یه روز دیگه توی مهمونی یه دفعه سرد میشد اصلا اهمیت نمی‌داد میرفت توی گوشی با یه هندزفری توی گوشش‌ منم شک کردم نکنه بازی روانی انجام میده

Always 🐢☘

فامیل نه

مخصوصا ک سمی بازی در میاره طرف

این اداها چیه

چن سالشه

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
فامیل نه نه نه نه نه نه نه نه حستو خفه کن

پسر خوبیه بدی ازش ندیدم نه خودش نه خانوادش‌ حسمم‌ اونجوری نیست که بخاطرش خودمو خورد کنم خودمو بیشتر ازش دوست دارم و به خودم ارزش میدم فقط واقعا باید بفهمم ارزش فکر کردن رو داره یا نه چون باباش تا حالا چندبار بحث خواستگاری کشید وسط

Always 🐢☘