2777
2789
عنوان

بین این دو خواستگار کدوم خوبه

647 بازدید | 54 پست

برای خودم نیست

دخترخانم:

زیبا(خیلیا بهش میگن بنظر خودم خیلی نازه)

دانشجو دانشگاه فرهنگیان 

۲۰ سال سن

با هیچ پسری نبوده اهل هیچی هم نیست(دود و الکل و..)

مودب و حجابشم خوبه، نماز و روزه دار

پسر اولی:.

قیافه متوسط هیکل خوب ، ماشین شاسی بلند، نماز خون، خونه ی دو طبقه توی شهرستان، نه شهر. دختر خانم تو شهر هستن، قد متوسط، نظامی => بیشتر با این بخش کنار نمیان ۲۲ سال

اخلاقیات رو نمیدونم

پسر دومی:.

قیافه پایین هیکل پایین ، ماشین  معمولی، خونه نداره، کارمند بانکه ۲۹ سال سن، اخلاقیات نمیدونم

شغل اولی تو دلش نیست ولی شغل دومیه رو خیلی دوست داره یکم دودله 

یا هیچکدوم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوقشون کمه ،نه؟ چقدر میگیرن بنظرتون؟

حقوق. کمه. ولی بخدا همه چی حقوق نمیشه . حالا ک هردو شغلشون  خوبه اخلاق رو بچسب. بخدا اخلاق نباشه هیچه.  مخصوصا ظرف ژن باز دختر باز هول نباشه .‌ این حرفمو ده سال دیگه میفهمی

دومی حقوق و شغلش بهتره ، اولی بقیه مواردش، اما برام سواله اولی‌چطور تونسته اونا رو بگیره ولی دومی نه چون نظامیا حقوقشون بالا نیست، خانوادش گرفتن احتمالا درسته؟

اولی یا هیچکدوم 

سنی نداره ها عجله نکنه

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
خوب دومی واقعا مشکلی نداشتا

قیافه و هیکلش مورد پسند نیست ، خونه هم نداره «نمیگم تو این سن باید خونه داشته باشه ولی لااقل ماشینش باید خوب باشه »

اختلاف سنشونم زیاده

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
حقوق. کمه. ولی بخدا همه چی حقوق نمیشه . حالا ک هردو شغلشون خوبه اخلاق رو بچسب. بخدا اخلاق نباشه هیچ ...

درست میگید این صرفا آشنایی‌های که وارد مرحله ی بعد بشه آخه مادر دختر خانم میگن که پیشم زشته مثلا یکی مثل اون اقل کنار دخترم راه بره. دختره واقعا خوشگله، قیافه اش حداقل به دختره کاشکی بخوره هر خواستگاری میاد براش تا قیافه دختره سرتره

دومی حقوق و شغلش بهتره ، اولی بقیه مواردش، اما برام سواله اولی‌چطور تونسته اونا رو بگیره ولی دومی نه ...

اره خانواده اش براش گرفتن گفتن برای دختر خانم هم ماشین میگیرن به نام خودش