2777
2789

معمولا هردوش هزینه داره 

مثلا من پرسیدم گفتن ی کتاب با مثلا10 تا چاپ شخصی شاید بشه حدود5 تومن تا7 تومن 

اگر بخای زیاد چاپ بشه و فلان یا انتشاراتی باید بپسنده و تقاضابده یا نویسنده ی شناخته شده باشی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
معمولا هردوش هزینه داره مثلا من پرسیدم گفتن ی کتاب با مثلا10 تا چاپ شخصی شاید بشه حدود5 تومن تا7 توم ...

بعد چرا بعضی انتشارات ها تبلیغشونو تو کتاب چاپ می کنن بعضی ها نه

من دلنوشته هامو چاپ کردم چهار سال پیش که یادگاری بدم فقط کتابامو ندادم آخرش ولی به کسی یادگاری

آبروی آدم می‌ره مثلاً حوزه مشق تبلیغ میزنه تو کتاب‌اش هرکسی کتابو میبینه میگه خودت نوشتی یا پول دادی اسمتو زدن

حالا دنبال یه انتشاراتی ام که داستانمو چاپ کنم ولی تبلیغ نزنه پشت جلد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا هردوش هزینه داره مثلا من پرسیدم گفتن ی کتاب با مثلا10 تا چاپ شخصی شاید بشه حدود5 تومن تا7 توم ...

بعد یه سوال دیگه اینکه این کتاب دلنوشته رو که چاپ کردم بهم یکی گفت امتیازه برا استخدامی

واقعا راسته؟یا باید تو حوزه آموزش باشه

بعد چرا بعضی انتشارات ها تبلیغشونو تو کتاب چاپ می کنن بعضی ها نهمن دلنوشته هامو چاپ کردم چهار سال پی ...

باید هزینه کنی زیاد 

بعد یه سوال دیگه اینکه این کتاب دلنوشته رو که چاپ کردم بهم یکی گفت امتیازه برا استخدامیواقعا راسته؟ی ...

فرقی نداره جزو رزومتون بگینش 

یعنی باید هزینه بدم که تبلیغ و از کتاب بردارن؟یه انتشاراتی می‌خوام که تبلیغ نزنه اینجوری آبروم برهمت ...

اره باید بگی بهشون میگن ک باید هزینه بدی یا کاردیگ

کارت نویسندگی هم دادن اون هم رزومه حساب میشه؟

نمیدونم تحقیق کنین 

بابت کتاب قبلیتون چند هزینه دادین؟ چند صفحه بود؟ جلدش چطور بود؟ 

نمیدونم تحقیق کنین بابت کتاب قبلیتون چند هزینه دادین؟ چند صفحه بود؟ جلدش چطور بود؟

با سه تا از دوستام اونموقع که چاپ کردیم من ۱۰جلد گفتم بزنه برام شد ۷۰۰هزار تومان پنج سال پیش

سال بعدشم کتاب رسید دستم

هرکی یجور قرارداد می‌بنده خیلی زرنگن حواست باشه کلاه سرت نره

انتشاراتش مجازی کار می‌کنه من غیرحضوری کتابمو چاپ کردم تنها قراردادی که باهام بستن یه تعهد بود که نوشته ها مال خودمه و رضایت دارم این موسسه چاپش کنه همین

هرکی یجور قرارداد می‌بنده خیلی زرنگن حواست باشه کلاه سرت نره

بعد اینکه دیگه ندادم کتاب جدید مو آخه اشتباه تایپ غلط املایی و نگارشی داشت دق دادن تا چاپ کردن چهار بار ویرایش زدم