2777
2789

اصلا دست خودم نیست نمیدونم چرا انقدر بهم بد میادلج کردم باهاش😔میدونم دست خودش نیس که بی پوله

ولی حتی راه رفتنش هم بهم بد میاد

شبا ک رو تخت دراز میکشه بعد من میرم ت اتاق دستاشو باز میکنه میگه بیا بغلم بخابیم

اصلا دلم نمیخاد برم حتی بوی ادکلنشم بهن بد میاد 

توروخدا بگید چاره چیه😔بخدا این جندوقته صدبار دلش شوهرمو شکستم گریه شو دراوردم

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

گناه داره، اگه اخلاقش خوبه و تلاشگر هس برا زندگی، قدرشو بدون، اوضاع همه سخت هس، دست بزن داشت خوب بود؟؟؟؟ خیانتکار بود خوب بود؟؟؟ معتاد بود خوب بود؟؟؟ اوضاع جامعه خیلیا رو بی پول کرده ماهم همینیم اما عاشق شوهرم هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناه داره، اگه اخلاقش خوبه و تلاشگر هس برا زندگی، قدرشو بدون، اوضاع همه سخت هس، دست بزن داشت خوب بود ...

منم عین اسی ام 

اخلاق همه چی نیست 

آدم توقع مالی هم داره به هر حال

کاربری دست دو نفره دوستان🫂 

منم عین شما خواسته هامو نتونسته بر آورده کنه منم باهاش بد رفتاری میکنم

شوهر شما هم ب زبون میاره ک چرا بدرفتاری ؟

شوهر من ک میگه چرا فقط من بهت بد میام خار شدم ت چشات

یا میگ عاشق کس دیگه ای شدی ک رفتارت با من اینه💔

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️.                                     تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH.                               

گناه داره، اگه اخلاقش خوبه و تلاشگر هس برا زندگی، قدرشو بدون، اوضاع همه سخت هس، دست بزن داشت خوب بود ...

خیلی مهربونه و اخلاق خوبه

ولی دستش خالیه خیلی خالی

شوهر شما هم ب زبون میاره ک چرا بدرفتاری ؟شوهر من ک میگه چرا فقط من بهت بد میام خار شدم ت چشاتیا میگ ...

اره میگه 

همش میگه چرا دیگه دوستم نداری 

چرا دیگه بهم اهمیت نمیدی 

دلم واسش میسوزه ولی کاری نمیتونم واسش بکنم💔

اره میگه همش میگه چرا دیگه دوستم نداری چرا دیگه بهم اهمیت نمیدی دلم واسش میسوزه ولی کاری نمیتونم واس ...

عزیزم درخواست دوستیمو قبول میکنی

منم عین اسی ام اخلاق همه چی نیست آدم توقع مالی هم داره به هر حال

گلم وقتی بیچاره مرد تمام تلاشش رو میکنه ولی بازم هشتش گرو نهش هس در این شرایط باید درک کرد، اما اگه گشاد باشه و اهل کار و پول درآوردن نباشه اونوقت بله حق با زن هس، شوهر طفلی من صبح میره شب برمیگرده برا حقوق قانون کار، خب حقوق تعیین شده ی جامعه همینه، دیگه چطوری پول بیشتر به دست بیاره؟ باید با برنامه ریزی همونو خرج کنیم و اوقاتمون رو سر بی پولی تلخ نکنیم

گلم وقتی بیچاره مرد تمام تلاشش رو میکنه ولی بازم هشتش گرو نهش هس در این شرایط باید درک کرد، اما اگه ...

شما زنای اطرافت رو میبینی اذیت نمیشی؟ خواسته ای نداری؟

نمیدونم🥲

شغلش چیه؟ درآمدش چقد هس؟ خونه از خودتون دارین؟

مغازه داره ماهی ۷۰ تومن اجاره میده

نبابا خونه رهنه گور نداره ک کفن داشته باشه

بچه ها تو این شرایط سخت اقتصادی واقعا سخت شده یه زندگی رو اداره کردن 

مردا یه تنه دارن سختی رو به جون می خرن ولی نمیتونن کمرشون زیر این بار هم شده اکثرا 

یه کم درک شون کنید میدونم خیلی سخته اگر شرایط شو دارید خودتون هم دست به کار یه شغل خانگی بشید یا بیرون یه جا کار پیدا کنید