2777
2789
عنوان

واکنشتون ب این قضیه چیه

94 بازدید | 2 پست

کولر خونه ما مشکل داشت منم درحال طلاق و مشکلات مالی و...نشد درست کنم ی روز همسایه اومد خونمون گفت وای گرمه و دیدرفت ی کولر بااصرار خودش اورد وصل کرد برامون گفت ففط دعا خیر کنین برام  فرداش گفت کولر مال خاهرمه ک شوهرش فوت شده و...

گذشت ی روز گفت ی شماره کارت بده ی بنده خدایی میخاد کمک کنه بهت منم با اینکه 5رورم شکست ولی گفتم لازم دارم دیگه  دادم شماره بهش

امشب داشت حال احوال میکرد یهو گفت اون نفر ی خرده پول زده و چندنفر دیگه من دادم ب خواهرم گفتم بچه یتیم داری شاید راضی نبوده باشن برای کولر

من اصلا هنگ کردم نفهمیدم چ میگه.دیگه خداحافظی کرد

اخه این چ کاریه کرده؟

فردا میخام برم دقیق بپرسم ازش میگم شاید گوشام بد شنیده

مبلغم ب حدی نیست ک بگی ب جای پول کولر بوده نگعتم ک کولر برا خودتون

نمیفهمم یعنی چی اخه این کارش

اجاره کولر گرفته؟

کولر داده پشیمون شده دیگه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.