2777
2789
عنوان

دردو دل

106 بازدید | 11 پست

خدایا من همون بنده ی سرتا پا گناهکارتم که دلم به اندازه ی بزرگی اسمونت گرفته و بغض خفه ام کرده،،بخاطر ادمهای خوبت یه نگاهی ب دل شکسته ی منم بنداز من خیلی روی شما حساب کردم خدای من جلوی بقیه روسفیدم کن

منو نگاهی کن که فقط خودت پناهی و بس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم اشوبه خاهر

باور کن زمونه ایی شده که دل اروم توش پیدا نمیشه، مگر کسی که ایمان قوی داشته باشه، این جور آدما آروم آروم هستن

اگر ارتباط با خدامون رو قوی کنیم، حالمون بهتر میشه 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

[QUOTE=391345399]باور کن زمونه ایی شده که دل اروم توش پیدا نمیشه، مگر کسی که ایمان قوی داشته باشه، این جور آدما آروم ...[/QUOTEاره 

من حاجتی ذارم که هیچ اروم ندارم براش،میشه دعام کنین دلمو بحرمت شهدای کربلا خوب کنن

[QUOTE=391345399]باور کن زمونه ایی شده که دل اروم توش پیدا نمیشه، مگر کسی که ایمان قوی داشته باشه، ا ...

باشه چشم عزیزم، با اون قسم قشنگی که خوردی قبل از اینکه من دعا کنم، خدا نظر بهت انداخته

اگر دلت آشوبه، ذکر الله رو روزانه 66 مرتبه بگو

فقط الله، یا الله نگی

نه عزیزم من دانشگاهی بودم، شاید بخاطر تجربه های زندگیه

میگم اجی من سوالی داشتم

فال تک نیت راسته ؟بنظرتون ایا جنبه ی مذهبی داره یا جز خرافات هست؟

من فالی گرفتم داغونم کرده البته اینجا کسی رایگان گفت گرفت برامن

نمیدونم میگیرن و فقط راجب یه نیت جوابت میدن ن ک کلی همچیو بگن بهت

نمیدونم، به حافظ اعتفاد دارم ولی نه در حد مسائل مهم، مسائل مهمم فقط و با دعا و توسل به اهل‌بیت علیه السلامه