این همه میگید مردم رعایت بکنند تو مصرف برق و آب آماری که من درآوردم اینکه مصرف خانگی برق تو ایران چهل درصد تو تابستون هست و شصت درصد برق مصرفی توسط کارخونه ها کارگاه ها و مجتمع های تجاری مصرف میشه خب چرا این ها نباید رعایت کنند و فقط مردم باید رعایت کنن نمیگم اسراف خوبه ها میگم خب به اون ها هم تذکر بدید جذیذا هفتصد هزار ماینر پیدا شده که در عرض ده روز میتونه ۲۱۰۰ تا بیت کوین تولید کنه که میشه ده میلیارد دلار شما چرا جلوی این مزارع بیت کوین و آقازاده ها رو نمیگیرید شما که میگید هر جا مصرف برق زیاد باشه جلوش زو میگیرید پس چرا تا الان این هفتصد هزار ماینر داشته فعالیت میکرده بعدشم کل مصرف آب خانگی ۷ درصد از سهم کل آبه و بیشتر از ۹۳ درصد کشاورز ها و کارخونه ها دارن استفاده میکنن چرا به اون ها تذکر نمیدید آیا ما تو این بی آبی نیاز به میوه داریم یا نوشیدنی کارخونه ای ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.