2777
2789
عنوان

من یک سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 70 پست
چون کشاورزی کارخانه ها نیازه و.اگر کم باشه مسلما کالاهم هم کم میشه برا مصرفکمبود خوراک و.. میشه دیگ ...

باید سود و زیان هر کاری براورد بشه، کشاورزی‌ای که بخواد به شکل غیراصولی انجام بشه و ۴۰ درصد هدررفت داشته باشه، مسلما به ضرره و باید واردات بشه به جاش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشترین مصرف آب برای میوه هاست فکر نکنم تو جایی که بی آبی باشه مصرف میلیارد. ها متر مکعب آب برای تول ...

میوه خب آلان بادمجون میوه است 

سیب زمینی نیاز به آب داره 

کلا آب یک سرمایه است  همه چی نیاز به آب داره 

حرفا میزنین شما همین نون و برنج مصرف میکنین نیاز به آب داره 

مگه میشه نون نخورد /:

مصرف آب آشکار نداره ولی پنهان داره لباس از چی تولید میشه ؟ مثلا شما فکر میکنی مصرف آب شغل شما فقط او ...

پس چیه عزیزم ؟ لباس از پارچه و نخ تولید میشه نه از آب گلم 

باید سود و زیان هر کاری براورد بشه، کشاورزی‌ای که بخواد به شکل غیراصولی انجام بشه و ۴۰ درصد هدررفت د ...

درصورتی بخواهد واردات بشه جنسا گرون تر میشن چون خارجی به حساب میان برا مثال شما سیب میگیربن کیلو ۳۰ تومن اون موقع میشه کیلو ۱۰۰ تومن 

میوه خب آلان بادمجون میوه است سیب زمینی نیاز به آب داره کلا آب یک سرمایه است همه چی نیاز به آب داره ...

آره فکر نکنم اگه نخوریم بمیریم وضعیت بحرانی چرا درک نمیکنید آب خیلی کمه و بعد دو سه ماه دیگه آب برای خوردن نداریم

چرا اتفاقا کشاورز میوه هم تولید می‌کنه و گندم ومیوه بیشترین اب زو مصرف می‌کنن فکر نکنم اگه برای مدتی ...

اهان صحبتتون خیلی دقیق و منطقی و کارشناسی بود 

اتفاقا مصرف آب گندم اژ بقیه محصولات کمتره

میوه خب آلان بادمجون میوه است سیب زمینی نیاز به آب داره کلا آب یک سرمایه است همه چی نیاز به آب داره ...

۱. کشاورزی ما نسبت به کشورهای توسعه یافته هدررفت خیلی بالایی داره، ما ۹۰ درصد اب شیرینمون صرف کشاورزی میشه و خیلی جاها ۴۰ درصد، با این حال صادرات اونا بیشتره 

۲. درکنار رفع هدررفت‌ها و روش های فرسوده کشاورزی و صنعتی، باید واردات انجام داد توی این شرایط 

با ثروتی که ایران داره باید آب و برق مجانی باشه

که متاسفانه دارن به کشور های دیگه میفروشن و خودشون کم میارن 

اینایی هم که گفتی یه سود برا خودشون داره 

مردمم که اصلا مهم نیس

اهان صحبتتون خیلی دقیق و منطقی و کارشناسی بود اتفاقا مصرف آب گندم اژ بقیه محصولات کمتره

میتونید سرچ بفرمایید بعدشم وضعیت بحرانی تزو قرآن دزک کنید بعد دو سه ماه اب برای خوردن نداریم