2777
2789
عنوان

من یک سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 70 پست
وضعیت ما خیلی بحرانی هست و بعد سه ماه اب کلا نداریم و انموقع از بی آبی می‌میریم اما تا الان کسی با ن ...

عزیز دلم قربونت برم چی بخوریم که آب مصرف نشه فقط یدونه ماده غذایی مثال بزن فقط یدونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب الان راهکار شما چیه واسع بی آبی بذاریم کل اب توسط کشاورز و کارخونه دار مصرف بشه خودمون از بی آبی ...

تخصص من نیست که نظر بدم ولی  جایگزین واردات خیلی چیزا دیگه هم هست 

مثلا در حوضه کشاورزی میشه آبیاری قطره ای کرد 

میتونه بجا چمنا تو پارک از چمن  مصنوعی استفاده کنه  یا گونه ها بومی که نیاز به آب خیلی کمتری هست 

ا

نصب دوش و شیر آلات کم مصرف برا ادارات مدارس بیمارستان و پادگان ها و..

استفاده از آب دریا و آب شور بجای آب شیرین  در صنایع نزیک ساحل 

اصل سوالتون درسته. ولی صحبتهایی که بعدش کردین «تفکر سیستمی» در اونها کمی کمرنگ بود. 

اینکه مشکل بی آبی با سیب زمینی و نون و لباس و مثالهایی که شما و دوستان فرمودین حل میشه یا نمیشه بحث کارشناسی دقیقی میخواد که نه من تخصصش رو دارم و نه گویا دوستانی که پاسخ شما رو میدن!

بسیاری از مصارف آب پنهان هستن. مثلا در اینترنت سرچ بفرمایید برای تولید یک کیلو گوشت گاو بیش از 15هزار لیتر آب مصرف میشه!!!! (منم میدونم یک گاو در تمام عمرش نمیتونه اینقدر آب بخوره!) اما این یک برآورد کارشناسی هست که میتونه از تخمین میزان مصرف آب برای کشت علوفه و یونجه و ذرت و سویا و تولید کنجاله و .... باشه که خب من از اینهام سردرنمیارم

موضوع بعدی، بله درست فرمودین. بخش اصلی هدررفت آب در کشاورزی و صنعته. 

اما از اونطرف اگر یقه من و شما رو میگیرن که آب کم مصرف کنیم بخاطر «گران تمام شدن» آب شیرین و قابل شرب داخل لوله کشی هست. خیلی وقتا از آبهای کشاورزی نمیشه برای شرب استفاده کرد

و اما موضوع آخر و اصلی: 

مهم، عزیزانی هستن که صاحبان تصمیم در این کشور بوده و باید اونقدر فهم و درک داشته باشن که در منطقه خشک (مثل خراسان) کشت چغندر!!! چقدر فاجعه باره!

مهم، تصمیم گیرندگانی هستن که باید اونقدر فهم و شعور داشته باشن که در یک استان خشک و بی آب (مثل سمنان) نباید صنایع پرمصرف آب ایجاد کرد!!! اما ایجاد کردن به امید همسایه عزیزشون استان مازندران! (وضعیت امروز رودهای مازندران رو با چندسال قبل مقایسه کنین که چه فاجعه ای شده)

خلاصه اینکه مهم، این عزیزان تصمیم گیرنده هستن

به امید روزی که درست تصمیم بگیرن!

موفق باشید 

آقا هستم. دارای بهترین همسر دنیا و فرزندانی موفق. بدون شک یکی از اصیل‌ترین منابع رفتارشناسی بانوان کشورم اینجاست، هم برای تحقیقات رفتاری و هم برای مثال‌هام در زمان تدریس در دانشگاه. سالها بطور خاموش از این سایت استفاده کردم و جدیداً برای پاسخ به برخی سوالات عضو شده‌ام. (تخصص و حوزه تدریسم بیشتر رفتارشناسی هست)

ساندویچ کالباس ،ماهی

همین کالباس میگی از چی تهیه میشه از گوشت خب برا پرورش دام مرغ گوسفند اینا کلی آب نیاز داره 

ساندویج نونش نیاز به آب داره!! گوجه و...  حتی نون باگت هم کلی آب می‌خواهد 

همین ماهی هم آب زیادی برا استخر سیستم مصرف میشه 

از آب دریا بگیرن بازم برا حمل و نقل  آب زیادی می‌خواهد 

نصف جمعیت ایران کشاورز و دامدار هستن بعد اینا بیکار بشن کی بهشون شغل میده آخوندا حتما؟

کلا   غیر کشاورزی صنایع دیگه هم  بیکار میشن براشون نمیصرفه که کالا وارداتی بگیرن  

بیشتر صنایع ها نابود میشن  

چون  بخش بزرگی از صنایع بستگی‌به کشاورزی  داره