این همه میگید مردم رعایت بکنند تو مصرف برق و آب آماری که من درآوردم اینکه مصرف خانگی برق تو ایران چهل درصد تو تابستون هست و شصت درصد برق مصرفی توسط کارخونه ها کارگاه ها و مجتمع های تجاری مصرف میشه خب چرا این ها نباید رعایت کنند و فقط مردم باید رعایت کنن نمیگم اسراف خوبه ها میگم خب به اون ها هم تذکر بدید جذیذا هفتصد هزار ماینر پیدا شده که در عرض ده روز میتونه ۲۱۰۰ تا بیت کوین تولید کنه که میشه ده میلیارد دلار شما چرا جلوی این مزارع بیت کوین و آقازاده ها رو نمیگیرید شما که میگید هر جا مصرف برق زیاد باشه جلوش زو میگیرید پس چرا تا الان این هفتصد هزار ماینر داشته فعالیت میکرده بعدشم کل مصرف آب خانگی ۷ درصد از سهم کل آبه و بیشتر از ۹۳ درصد کشاورز ها و کارخونه ها دارن استفاده میکنن چرا به اون ها تذکر نمیدید آیا ما تو این بی آبی نیاز به میوه داریم یا نوشیدنی کارخونه ای ؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.