2777
2789
عنوان

من یک سوال دارم

637 بازدید | 70 پست

این همه میگید مردم رعایت بکنند تو مصرف برق و آب آماری که من درآوردم اینکه مصرف خانگی برق تو ایران چهل درصد تو تابستون هست و شصت درصد برق مصرفی توسط کارخونه ها کارگاه ها و مجتمع های تجاری مصرف میشه خب چرا این ها نباید رعایت کنند و فقط مردم باید رعایت کنن نمیگم اسراف خوبه ها میگم خب به اون ها هم تذکر بدید جذیذا هفتصد هزار ماینر پیدا شده که در عرض ده روز می‌تونه ۲۱۰۰ تا بیت کوین تولید کنه که میشه ده میلیارد دلار شما چرا جلوی این مزارع بیت کوین و آقازاده ها رو نمیگیرید شما که میگید هر جا مصرف برق زیاد باشه جلوش زو میگیرید پس چرا تا الان این هفتصد هزار ماینر داشته فعالیت می‌کرده بعدشم کل مصرف آب خانگی ۷ درصد از سهم کل آبه و بیشتر از ۹۳ درصد کشاورز ها و کارخونه ها دارن استفاده میکنن چرا به اون ها تذکر نمی‌دید آیا ما تو این بی آبی نیاز به میوه داریم یا نوشیدنی کارخونه ای ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه کاسه کوزه ها سر مردم بیچاره میشکنه آب هم تموم بشه ماها از بی ابی تلف میشیم خودشون میرن خارجمدیری ...

در جایی که آب کمه ادامه فعالیت کشاور و کارخونه دار و مجتمع تجاری به ضرر همست

پس چی تولید می‌کنه ؟ میگه میکاره دیگه میوه هم آب زیاد میخواد

میوه رو باغدار تولید میکنه 

بعدش مگه تولید کشاورزی فقط میوه هست؟ اون موقع باید هیچجی نخوری از بی آبی نمیمیریم از گشنگی‌میمیریم

چون کشاورزی کارخانه ها نیازه و.اگر کم باشه مسلما کالایی هم کم میشه بخوای مصرف کنی دیگه کمبود خوراک و ...

بیشترین مصرف آب برای میوه هاست فکر نکنم تو جایی که بی آبی باشه مصرف میلیارد. ها متر مکعب آب برای تولید میوه درست باشه 

میوه رو باغدار تولید میکنه بعدش مگه تولید کشاورزی فقط میوه هست؟ اون موقع باید هیچجی نخوری از بی آبی ...

چرا اتفاقا کشاورز میوه هم تولید می‌کنه و گندم ومیوه بیشترین اب زو مصرف می‌کنن فکر نکنم اگه برای مدتی میوه و نون نخوریم بمیریم