2777
2789

دندکنپزشکی نوبت گرفتم نرفتم . بماند ک با کدملی ای ک روز اول ازن پرسیده بود سقف بیمه تکمیلیمو زده ک برمن خدمات داده . رفتم شاکی شدم گفت هر کی نوبت بگیره این کارو میکنن .برام  ده میلیون زده خدمات گرفتم ! دکتر اردلان دندونپزشک تو رشت . بعد گفتم برام اصلاح کن زود. گفت پس نقدی ویزیت بده. گفتم من ک ویزیت نشدم میگه نوبت ک گرفتی باید حق ویزیت بدی .منم بحث کردم اخر گفت بیمه تو اصلاح نمیزنم تا ویزیت ندی. منم دوس نداشتم زیر بار حرف زور برم .گفت اصلا این ویزیت نیس بیعانه ست . چون نیومدی بیعانه میگیرم . در حالیکه اصلا روز نوبت گرفتن حرفی از بیعانه نزد . الان میگه بیعانه بده. اصلا اگه من بیمه تکمیلی نداشتم و نمیتونس گره تو کارم بندازه چطور میخواست منو بکشونه مطب ک بیعانه یا ویزیت بگیره.

کاش دلها در چهره ها بود ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا چنین چیزی نشنیدم

تازه میگه چون دکتر دو نفرن و زنو شوهرن باید دو تا ویزیت بدی چون جفتمون معطل شدیم ولی ما یگی میگیریم ! من نمیدونم کی ب اینا مدرک داده تا حالا تو عمرم همچین بی شعورایی ندیدن

کاش دلها در چهره ها بود ...