2777
2789

تاپیک زدم گفتن ۷ ماهگی متوجه میشی . ولی الان زنگ زدم از دکتر پرسیدم میگه باید مثل نبض حس کنی ولی من همونم حس نمیکنم . هفته ی پیش رفتم بهداشت صدای قلبشو شنیدم ولی نمیشه هر دفعه برم که ‌ 

چیکار کنم ؟ نگرانم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بیخیال حرف هیچکس بشو 

اگر جفتت قدامی باشه که صددرصد هست از هفته ۲۱ به بعد منتظر تکون و نبض و همه چی باش 

الان هفته چندی

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، 

عزیزم انشالله ک مشکلی نیس،من امروز روز هفتمه ک جنین انتقال دادم دوتا بیبی چک خریدم ک هاله کمرنگ داشت ...

مشخص نیست باید حتما بزاری روز ۱۴ بزنی اونموقع قطعی هست

عزیزم بیخیال حرف هیچکس بشو اگر جفتت قدامی باشه که صددرصد هست از هفته ۲۱ به بعد منتظر تکون و نبض و هم ...

الان ۱۹ هفته ام . هیچی حس نمیکنم . الانم آب عسل خوردم دراز کشیدم ولی انگار نه انگار😓

الان ۱۹ هفته ام . هیچی حس نمیکنم . الانم آب عسل خوردم دراز کشیدم ولی انگار نه انگار😓

من تا ۲۲ هفته اصلا هیچی به هیچی اگر بگم یه نبض میزد دروغ گفتم انگار حامله نبودم حتی شکمم نداشتم هیچکس باور نمی‌کرد حامله ام 

بهت قول میدم تا دو هفته دیگه تموم میخوره 

پسره  یا دختر؟معمولا پسرا دیرتر تکون میخورن

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من تا ۲۲ هفته اصلا هیچی به هیچی اگر بگم یه نبض میزد دروغ گفتم انگار حامله نبودم حتی شکمم نداشتم هیچک ...

وای منم همینطوری ام یوقتا استرس میگیرم خدایا پس چرا هیچی علائم تو من نیست . ان شاءالله عزیزم م خیلی آروم شدم