2777
2789
عنوان

مامانای پسردار تو رو خدا بیایید

101 بازدید | 10 پست

پسرم چهار سالشه

خیلی عذرمیخوام میگم

از دیروز دفع نداشته

حالا از این بابت نگران نیستم. امروز خیلی کم دفع داشت که رفتم بشورمش هی‌گفت مامان خیلی میسوزه

بعد اومد نشست غذا بخوره نتونست بشینه هی گفت میسوزه میسوزه

خیلی درد میکنه

عذرمیخوام ببخشید پشتش عرق سوز نشده. زخم هم نداره

ولی هی میگه دست نزنید. پماد نزنید.

نمیدونم چرا اینطور شده

همش گریه‌میکنه و دراز مبکشه. نمیشینه.چیکار کنم

مدفوعش رو نگه داشته سفت شده شکمش رو با روغن زیتون ماساژ بده غذای ملین هم بهش بده مثل انجیر یا آلو  لواشک تا شکمش کار  بکنه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پشتش نگاه کن احتمالا یبوست شده اذیت هستبه جنسیت هم ربط نداره

من حتی ترسیدم

گفتم نکنه‌یکی بهش دست زده باشه

چون وقتی میشستمش فکر میکرد انگشتمو میزنم که میسوزه جیغ میزد مامان انگشتتو نبری تو

میگفتم پسرم من دست نمیزنم

میگم کسی بهت دست زده 

کسی کاری کرده میگه نه

خیلی وحشت کردم

لابد یبوست بچه برا همون می‌ترسه دفع انجام بده ملیت بهش بده میوه های مثل گلابی انجیری اینا هم خوب

نمیخوره اصلا

دوست نداره اینا رو

خیلی آب میخوره

دستشوییش هم ببخشید عذرمیخوام خیلی سفت نیست

ولی میترسه دستشویی کنه

نمیدونم چیکار کنم

حالا چه پسردارها؟ تاپیکتون ربطی به جنسیت خاصی نداشت!!!فردا هم پسرتون را ببرید دکتر

آخه گفتم شاید مامانا یه نکته ای بدونن

حتی فکرم پیش این رفت که‌نکنه کسی بهش دست زده باشه