2777
2789
عنوان

ازدواج برای چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3710 بازدید | 192 پست
احساس تعلق داشتن و تشکیل خانواده و مادر شدن چی!

احساس مادر شدن جزو حس های ما نیست عزیزم

همینطور تشکیل خانواده که صرفا یه انتخابه و اگه دلیل شروع یک رابطه باشه ۷۰درصد از هم میپاشه چون بعدها ممکنه متوجه شی اصلا این ادم اونی نبود که بخوای باهاش خانواده تشکیل بدی

اما اگر احساس عشق و لذت از بودن کنار یک شخص برات ایجاد بشه میتونی انتخاب کنی باهاش خانواده تشکیل بدی

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش تو مدرسه کلاس های همسرداری و آشنایی با خلقیات 

جنس مخالف برامون میذاشتن ( چه برا پسرا و چه برا دخترا ) 

به نظرم خیلی از آقایان اصلا نیاز عاطفی خانوما رو درک نمیکنن

و برای همین خانوم بعد یه مدت ازشون سرد میشه 

و این سردی خیلی چیزای دیگه تو زندگی بوجود میاره

که به ضرر خود مرداست  

البته تو ایران اقتصاد و فرهنگ اجتماعی و امنیت و محیط زیست و.... هم تعطیله ! 

شاید مجرد بودن بهتر باشه 

که البته اونم مزایا و معایت خودشو داره  

احساس مادر شدن جزو حس های ما نیست عزیزمهمینطور تشکیل خانواده که صرفا یه انتخابه و اگه دلیل شروع یک ر ...

خب تشکیل خانواده با احساس عشق و لذت دیگه

کسی اینو نداره اینکارو نمیکنه ک

اینک برای مرد خیلی خوبه درست ولی برای زنا بده نالبته ازدواج خوب

ببین گلم حتی اگر تو بایه مرد فوق‌العاده هم ازدواج کنی بازم وقتی حامله بشی یا نقش های زن خونه اجازه نمیده مثل قبل تو کار و تحصیل رشد کنی. درحالی که خانوم تو مرخصی حاملگی و زایمانه رقبای اقا دارن ازش جلو میزنن و پیشرفت کاری به چشم میبینن و حالا بماند که خیلی وقت ها از استخدام خانم ها جلوگیری میشه برای همین قضیه مرخصی و بارداری و... ولی یک مرد خیلی راحت میتونه هم پدر باشه هم تو محل کارش مقام کسب کنه هم شب بیاد خونه و زندگی تر تمیز باشه و غذاش اماده درحالی که اگر مجرد بودی برای تک تک اینها باید هزینه پرداخت میکرد.اما اون خانوم میدونی چقدر عقب میوفته ؟ 

نظرا متفاوته  خیلیا دوست دارن خانه دار باشن محترمه. ولی من زیر بار این نمیرم که به خاطر یه مرد از پیشرفت خودم دست بکشم اخرش هم مردا بیان بگن مردا موفق ترن چون زنا عقل ندارن و توانایی پیشرفت ندارن!! 

احساس تعلق داشتن و تشکیل خانواده و مادر شدن چی!

مادر شدن اونم تو ایران 

بیشتر خود خواهیه 

اونایی که مجردن یعنی به هیچ چیزی تلق ندارن ؟

مسخره است 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
پس شما به عنوان یه فرد ۳۸ ساله چه مجرد چه متأهل زندگی کردی اینکه ازدواج نکردی یا نمی خوای بکنی ۳۸ سا ...

نه این باید جا بیفته ازدواج اجباری و بهرقیمت نیست مخصوصا تو این شرایط ،همونطور که الان اینجا میبینید بالای ۹۰ درصدشون راضی نیستن یا...  اگر براتون پیش اومد همونی که میخای بود شرایطت اوکی بود خب بد نیست در غیر این صورت فکرشم نکن

ببین گلم حتی اگر تو بایه مرد فوق‌العاده هم ازدواج کنی بازم وقتی حامله بشی یا نقش های زن خونه اجازه ن ...

من با خانه داری مخالفم و به شدت نظرم اینه زن پیشرفت کنه تو همه چیز

اما خب اینجوری نگاه نکن ک عقب میگفتی از مردا

مادر شدن اونم تو ایران بیشتر خود خواهیه اونایی که مجردن یعنی به هیچ چیزی تلق ندارن ؟مسخره است

چرا خودخواهیه؟! دو نفر ک سلامت روان دارن و پولدار چرا نباید بچه دار شن!

مجردا تا ی سنی تعلق دارن بعدش ن

هرکسی سرگرم زندگی خودشه

نمیشه بری خونه خواهر پیش شوهر و بچه هاش باهاش زندگی کنی

ببین گلم حتی اگر تو بایه مرد فوق‌العاده هم ازدواج کنی بازم وقتی حامله بشی یا نقش های زن خونه اجازه ن ...

چقدر حرفتون حقه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین