2777
2789

ما دوتا عروس هلندی گرفتیم یکی لوتینو ماده بالغ

بعدش دیدیم تنهاس و پرخاش میکنه فرداش براش یه جفت گرفتیم تنها نباشه ولی جوجس تازه از سرلاک افتاده و دون خور شده ولی صاحبش گفت یکی دوهفته باز بهش سرلاک بدید اصلا نفهمیدیم چی گفتن ماهم بلد نیستیم نگهداریم گفت ۲ماهشه پراش کاملا درومد ولی کاکلش هنوز رشد نکرده امروز سرلاک گرفتم درست کردم دادم بهش میبینم انگار فقط جیش کرده بعد کلا ندیدم سمت ظرف غذا بره جز همون یبار که بهش سرلاک دادم از صاحبش پرسیدم روتین غذاخوردنش چطوره در عین ناباوری بدون هیچ توضیحی گفت میتونید از پرنده فروشا بپرسید با اینکه جوجه ی خودشون بود و کلی از این جوجه ها دارن و میتونستن حدااقل روتین این جوجه رو بهمون بگن  الان این حیوونی رو چکارش کنم چرا دسشوییش اینجوریه یعنی مریض شده؟؟؟ 

در حد یک دقیقه یه صدای ناله مانندم از خودش دراورد انگار از بینیش با حرص نفسشو میداد بیرون یک دقیقه پشت هم اینکارو کرد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

باید بگم این جوجه نژاد سینامون و نر هستش

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرلاک میخوره دستشوییش سفت نمیشه که

آخه فقط آبه ببخشید معذرت میخوام یه تیکه هم چسبیده به همون مقعدش و ازش اویزونه میترسم اسهال شده باشه

هنوز کوچیکه فقط سرلاک میخوره ؟

نمیدونم من امروز خریدم بخدا بلد نیستم توروقران اگه میدونی ازش سردرمیاری راهنماییم کن من به خواست خودم نخریدم شوهرم اسرار کرد تو عمل انجام شده قرار گرفتم خدا لعنتم کنه حیوون خدا رو اوردم تو خونم دارم کشتن میدمش

اگه خیلی رقیقه اسهال شده.ولی پرنده ای که سرلاک میخوره مدفوش شله

شما عروس دارید؟ اسهال چه رنگیه؟

سرلاک بده بهش فعلا ببین تا فردا اینجوری هست دامپزشکی ببرش

روزی چند برا هر چند ساعت اصلا بلد نیستم از ظهر فقط یکبار اونم ۱یا ۲سی سی خورد

نمیدونم من امروز خریدم بخدا بلد نیستم توروقران اگه میدونی ازش سردرمیاری راهنماییم کن من به خواست خود ...

استرس نگیر ماهم یکی گرفتیم دوماهش بود مدام بش سرلاک می‌دادیم با سرنگ  تا کم کم بزرگ شد خودش دون میخورد من یادمه مادرم آب میحوشوند بعد سرلاک اضافه میکرد ولرم که میشد  با سرنگ بش میداد