2777
2789
عنوان

متاهل باشی و تنها خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 62 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ته دلم امیدوارم درست شه برات

ان شاالله

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
نگو اینطوری. خیانت خیلی درد داره

ازدواج اجباری و زندگی کنارکسی ک هیچ حسی بهش نداری و مجبوری ظاهرتو خوب نشون بذی براش بچه بیاری و عمرت بی فایده و بی مزه بگذرع بخدا سختتره

کاش شوهر منم اهل خیانت بود و یه بهونه داشتم واسه جدایی و راحت میشدم هعی چقدر دنیا برعکسه 😔

خیانت عین مرگه. مرگ تدریجی. عذاب اوره. 

مشکلت چیه مگه

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

درکت میکنم عزیزم،،،

تو این شرایط تنها راهی که داری اینه که قطع امید کنی از شوهرت،،،،، تو دلت بکشیش،،،، اصلا انتظاری ازش نداشته باش،،، میبینی که خیلی راحت تری

دوست منم شرایطش مثل شما بود،،، 

میگفت یه بار نشستم با خودم و قلبم کلنجار رفتم که اون مرده،، انتظاری نداشته باش ازش،،، 

میگفت اینجوری زندگیم و اعصابم راحت تره،،، هرچند بازم گاه گاهی از خبانتش میشکنم و نمیتونم فراموش کنم،،،،،، 

ولی خب بازم خیلی بهتر شده برام زنذگی و یه جورایی دیوه کاراش مهم نیست برام

م

خیانت عین مرگه. مرگ تدریجی. عذاب اوره. مشکلت چیه مگه

ازدواج اجباری و زندگی کنارکسی ک هیچ حسی بهش نداری و مجبوری ظاهرتو خوب نشون بذی براش بچه بیاری و عمرت بی فایده و بی مزه بگذرع بخدا سختتره منم عین مرده متحرک دارم زندگی میکنم هیچی از زندگی نفهمبدم جوونیم کنارکسی ک هیچ علاقه ای بهش ندارم گذشت همش توحسرت و گریه های یواشکی 

درکت میکنم عزیزم،،،تو این شرایط تنها راهی که داری اینه که قطع امید کنی از شوهرت،،،،، تو دلت بکشیش،،، ...

درسته. منم تقریبا تو دلم کشتمش. ولی دلم به جوونی خودم میسوزه. 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤