2777
2789
عنوان

متاهل باشی و تنها خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 62 پست
ازدواج منم همین مدلی بود. ناشکری کردم خیانتم بهش اضافه شد 😂خانوادمم هیچ کارمایی ندادن

ولی من منتظرم خانوادم تاوان بدن اونجوری یکم فقط یکم دلم آروم میگیره 

حالم بده خیلی نمیدونم به خدا به کی شکایت بکنم اصلا شکایت بکنم چی فرق میکنه به حال من 😔

ولی من منتظرم خانوادم تاوان بدن اونجوری یکم فقط یکم دلم آروم میگیره حالم بده خیلی نمیدونم به خدا به ...

دل به کارما خوش نکن. 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج منم همین مدلی بود. ناشکری کردم خیانتم بهش اضافه شد 😂خانوادمم هیچ کارمایی ندادن

ازدواج من که سنتی نبود ولی انقدر خیانت کرد که الان شدم یه ادم افسرده‌. تازه همش به من میگه تو دیوونه ای. ماها اهل خیانت نیستیم ولی انقدر دلم میخواد بهش خیانت کنم بفهمه اونوقت بفهمه چه دردی داره. ببینم دیوونه میشه یا نه