2777
2789
عنوان

متاهل باشی و تنها خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 62 پست
بمیرم برات. منم یه موقع مثل تو بودم. انقدر شبا گریه میکردم. میرفتم با بچم بیرون ولی زن و‌شوهرا رو می ...

فدات شم. آره منم میرم بیرون بیشتر دلم میگیره. 💔

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوچشم داریم خواهرم  با ی چشم نباید ب همه نگا کنیم   اینک یکی بد هس یا براش خانواده معنی نشده  دلیل بر این نیس ک همه بد باشن    آدمایی هستن  ک ارزشه زنوبچه شو بیشتراز خودش نگه میداره این یعنی انسان  

ولی ب هر دوپایی انسان نمیگن جانم   بعضیا حیفه زندگی براشون    حیفه براشون زنو خانواده 

از خدا میخام تمومه زندگیها بوی عشقو محبت بگیره    

امیدوارم مشکلت حل بشه عزیزم

من با اینکه خیلی مشکل دارم تو زندگیم ولی هیچ وقت به هیچکس توصیه نمیکنم ازدواج نکنه چون ادم روزای خوبم داشته 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
دقیقا مردای امروزی زیاد موجودات جالبی نیستند بعضی وقت ها مجردی از متاهلی خیلی بهتره

شوهر من دهه شصتیه. 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤