2777
2789

سلام. تو هفته ۲۱ بارداری هستم تا الانم هیچ درد شکمی و خونریزی و... نداشتم.از دیروز صبح دردی زیر شکمم(پایینتر از ناف) احساس میکنم.اول سمت راستم بود الانم دیگه اون پایین پخشه. و احساس سنگینی میکنم پایین شکمم. درد دارم ولی در حدیه که تحمل میکنم، فقط وقتی میخوابم نمیفهمم درد رو، وقتی بیدار میشم دوباره درد میگیره، چیکار کنم؟؟؟خطرناکه؟؟؟

خدایا مصلحتت رو شکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تكون خوردن بچتون و از كي حس كرديد من هفته 18 هستم هنوز احساس نكردم

از هفته ۱۷، ۱۸ ریز ریز حس کردم‌. ولی دقیقا نمیدونم حرکتا چه شکلیه. اونی که حس میکنم تکونه یا چیه.

خدایا مصلحتت رو شکر
از هفته ۱۷، ۱۸ ریز ریز حس کردم‌. ولی دقیقا نمیدونم حرکتا چه شکلیه. اونی که حس میکنم تکونه یا چیه.

ما يه گروه بارداري داريم اگه خواستي درخواست دوستي بده لينكش و برات بفرستم هممون ماهمون به هم نزديكِ

آخه قطع نمیشه. فقط شدت و ضعف داره،گاهی کم میشه گاهی زیاد. اولین باره اینطوری شدم. الان دوروزه.

بارداری شکم درد داره.رحم درد میگیره.خواب میره.عرضم ب حضورتون تکونای نی نی سرجاش باشه خدایی نکرده خونریزی نداشته باشید.بقیش عادیه

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
بارداری شکم درد داره.رحم درد میگیره.خواب میره.عرضم ب حضورتون تکونای نی نی سرجاش باشه خدایی نکرده خون ...

نه هیچی ندارم خونریزی اینا. فقط درده. مرسی عزیزم

خدایا مصلحتت رو شکر
منم هفته اي يه بار يه چيزي مثل حركت رودم احساس ميكنم اما ترديد دارم خودش باشه

بعدش زیاد میشه. از هفته ۲۰ بیشتر حس میکنی.  من اکثرا نصفه شبا احساس میکنم

خدایا مصلحتت رو شکر