من حساس شدم یا حس میکنم امشب لنز تو چشم بوده سیگار کشیدم چشم داره اذیت میشه
ربطی داره؟
امشب با دوستم رفته بودیم بیرون منم لنز تو چشم بود سیگار کشیدم حس میکنم دودش رفت تو چشم الان چش چپم اذیت میکنه به نظر شما خراب شده یا باید بزارم تو مایع لنز؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستم اطرافیانش قلیون و سیگار کشیدن ،چشم با لنزش عفونت کرد و چشمش ضعیف شد و مشکلات دیگه ...
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
آره ، گفت باعث شد لنز ب چشمش بچسبه ، با مکافات لنز از چشمش دراوردن
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
آره ، گفت باعث شد لنز ب چشمش بچسبه ، با مکافات لنز از چشمش دراوردن
بهش گفته بودن اگه لنز در نمی اومد کور میشدی
خب الان من دوبار لنزو دراوردم دوباره گذاشتم ولی چشم هنوز انگار تحریک شده به نظرت لنزم خراب شده؟ یا ب ...
نمیدونم عزیزم
فعلا استفاده نکن
معلومه ک از همون بوده وااااایییی .وقتی لنز میزاری باید بدور از هر دودو اتیشی باشی من سالها پیش گذاشتم و لنز تو چشمم نزدیک بود اب بشه یعنی اون دنیا رو ب چشم دیدم چشام وحشتناک عفونت کردن اصلا هیچی نمیدیدم اهوازیم دکترم تا دیدم درجا نامه داد برا تهران یعنی فک کن موقعی ک دکترم رفتم با چشم کور رفتم همچیو سفیدو تار دیدم بابام دستمو گرفته بود وگرنه من جلو خودمم نمیدیدم خدا شاهده گفتم دیگه هیچچوووقت قرار نیس ببینم یعنی لعنت ب اون روزا بمعنای واقعی مردم . هوا ک خاکیه اصلا نذارید دود سیگار اسپند هر چیییی ک دود داشته باشه ازش دوری کنید